Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Multifunctioneel pand in een voormalig bankgebouw op een uitstekende locatie aan de doorgaande weg in Witmarsum. Het pand is naast bedrijfsmatig gebruik ook zeer geschikt als woonwerkpand of woonhuis.

Het pand is gelegen op 1.389m2 eigen grond. De aanwezige kluizen herinneren nog aan de bankperiode. Tegenwoordig huurt de Rabobank een hoek van het pand dat dienst doet als pinautomaat.

Indeling: door de entree met elektrische-, glazen-, openslaande deuren komt u in de hal die toegang geeft tot een representatieve spreek/kantoorkamer en de open ruimte die nu is ingericht als kantoor. Doordat er in de ruimte slechts 1 pilaar staat, is de ruimte helemaal naar uw wens in te delen. De open trap geeft toegang naar de kantoorruimte op de verdieping.

De glazen pui in de achtergevel geeft een schitterend uitzicht over de achtertuin met daarachter het groene grasland van de landerijen. Achter in de ruimte is een ruim kantoor waar vroeger de bankdirecteur zijn zetel had. De kluis aan de rechterzijde huisvest de patchkast en de voorraad. De personeelsingang geeft toegang tot de keuken, garderobe, dames en herentoilet. Er is zelfs een douche aanwezig.

Het pand is voorzien van een up-to-date computernetwerk met meer dan voldoende aansluitpunten. Ook stroompunten zijn ruim aanwezig. De verwarming is door middel van een moderne en zuinige ketel. Het luchtklimaatsysteem voorziet het kantoor van verkoeling en luchtverversing. De bovenverdieping is voorzien van airconditioning. Op de vloer op de benedenverdieping ligt een onderhoudsvrije PVC-vloer welke een lange levensduur heeft. Het hele pand is voorzien van dubbele beglazing.

Er zijn een flink aantal parkeerplekken.

Algemeen: 1.389 m2 eigen grond. Bruto vloeroppervlakte op de begane grond: circa 365 m2. kantoorruimte op de verdieping: circa 130 m2 en berg-/technische ruimte: circa 50m2. Totale inhoud is circa 1.800 m3.

Kortom, een zeer bijzonder, multifunctioneel object!

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Taxatie huis kopen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 495
Inhoud woonhuis 1800
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1389
Tuin rondom Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Kwaliteit object Normaal
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Makelaardij Gros BV

Papiermolenstreek 2
8754GE Makkum (Friesland)
T: 0515 232550
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de van Aylvaweg in Witmarsum?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis