Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Te koop vijf bouwkavels.
In Reitsum aan de weg naar het terpdorp Jannum is een kleinschalig uitbreidingsplan gerealiseerd waar nog maximaal 5 woningen gebouwd kunnen worden. Door de unieke situering, de royale kavels van ongeveer 700m² tot 1500 m² en de ruime opzet heeft dit plan een sfeervolle en ruimtelijke uitstraling. Wat betreft woningtype en grote ben u helemaal vrij, mits het voldoet aan het bestemmingsplan en redelijke eisen van welstand.
Wonen en leven in Reitsum
Het dorp Reitsum is het centrumdorp van de Flieterpen waartoe Ginnum, Lichtaard en Jannum behoren. Ook een deel van de inwoners van Jislum zijn sociaal verbonden met de Flieterpen.
Het dorp Reitsum heeft 150 inwoners en in totaal hebben de Flieterp dorpen meer dan 400 inwoners. In het centrumdorp zijn nog allerlei voorzieningen zoals een school, dorpshuis, kerk, sportveld, brocante winkel en diverse Bed&Breakfast. Reitsum is goed bereikbaar en ligt iets meer dan 20 autominuten van Leeuwarden.
Reitsum
Het friese terpdorp maakt deel uit van de gemeente Ferwerderadiel, een plattelandsgemeente aan de Werelderfgoed Waddenzee met veel natuur, ruimte, rust en schone lucht op 10 minuten rijden van de elfstedenstad Dokkum. Vanaf Reitsum is het enkele kilometers naar de Waddenkust en Waddenparel Ameland. In Reitsum vind u geen grootschalige bouw en industrie. Kortom een heerlijk gebied om te wonen en te recreëren.
Voor inlichtingen neemt u contact op met de makelaar of Tseard Broos, 0519-339350

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Gratis oriëntatiegesprek

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond
Aantal kamers 0

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Landelijk Ja
Vrij uitzicht Ja
Prijs opmerking prijs op aanvraag
Bijgebouw schuur Ja
Aantal slaapkamers 0

Vrijehuizenmarkt Noord Oost Friesland

Over de EE 2
9101BJ Dokkum (Friesland)
T: 0629 26 44 54
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Jannumerwei in Reitsum?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis