Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Te koop bedrijventerreinen, deels aan vaarwater, in Burdaard. Diverse mogelijkheden. o.a. alleen bedrijf, bedrijf en wonen , watersport gerelateerd bedrijf enz.. Prima ontsluiting.
Er zijn nog kavels voor uw onderneming, waar u uw nieuwe pand kunt realiseren. Ook zijn er kavels waar een bedrijfswoning in/bij het pand gerealiseerd kan worden. De kavelgrootte is variabel van ongeveer 1500-2500m² .
Het nieuwe bedrijventerrein Burdaard is al deels gerealiseerd, op het moment zijn er meerdere bouwactiviteiten gaande.
Burdaard, een pittoresk dorp waar de Dokkumer Ee doorheen stroomt, ook wel het mooiste vaarwater van Friesland genoemd. Een dorp met 1200 inwoners. Naast dat er verschillende sportfaciliteiten aanwezig zijn zoals onder andere een voetbalclub, korfbalclub en zelfs een overdekt zwembad heeft het dorp nog veel meer te bieden. Zo bevindt zich er een supermarkt, bakker, cafetaria, hotel-restaurant en vele zelfstandige als ook grotere ondernemingen.
Het dorp wordt verbonden door 2 bruggen, een in het centrum en een aan de rondweg. Aan deze rondweg ligt een camping, met daar tegenover hét bedrijventerrein Burdaard. Het dorp ligt namelijk op een strategische plek tussen Leeuwarden en Dokkum. Hierdoor biedt deze locatie een goede bereikbaarheid op het provinciale wegennet. Daarnaast biedt het bedrijventerrein onder meer ruime mogelijkheden voor watergebonden bedrijven, daar het direct verbonden is met de Dokkumer Ee.

De Hypotheker logo

Bereken je maandlasten van dit huis

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond
Aantal kamers 0

Overige

Prijs opmerking prijs op aanvraag
Bijgebouw schuur Ja
Aantal slaapkamers 0
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Hikkaarderdyk in Burdaard?

Aangeboden door:

Vrijehuizenmarkt Noord Oost Friesland