Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vrije kavels beschikbaar in Blitsaerd te Leeuwarden
Blitsaerd is een wijk op nog geen 10 minuten fietsen van het centrum van Leeuwarden en ligt midden in de natuur, met alle gemakken van de moderne stad binnen handbereik. De wijk ligt ten noorden van de Groningerstraatweg langs de Bonkevaart. In de zomertijd een vaarroute voor vele watersportliefhebbers en tijdens strenge winters de finish van de Elfstedentocht. In de wijk worden vrije kavels aangeboden met verschillende kwaliteiten en kenmerken per deelgebied.
Blitsaerd, kavels “Het Houtland”
Het kenmerk van “Het Houtland” is het bosachtige karakter, het gebied kent een groene inrichting met hagen, bomen en beplanting en vormt de overgang van landschap naar bebouwing.
De bebouwing in “Het Houtland” krijgt een grote mate van eenheid in kleur en materiaalgebruik. In vorm zal er een grote mate van verscheidenheid zijn. Woningen zullen met een aanzienlijk deel van de gevels in hout worden uitgevoerd.
Naast bouwvlakken per kavel kent dit plandeel ook bouwstroken waarbij verschillende kavelbreedtes mogelijk zijn, dit betreffen kavel H1 t/m H11. Dit is echter niet onbeperkt mogelijk aangezien er wel een geschikte verkaveling over moet blijven. Voor Houtland is de minimale kavelbreedte 22 meter. Voor een kavel met een afwijkende kavelbreedte dient te worden aangesloten bij een naastliggende kavel die verkocht is.
Voor de bewoners van Blitsaerd die niet over een kavel aan het water beschikken, bestaat ook de mogelijkheid tot het kopen of huren van een ligplaats in de haven.
Kwaliteiten en kenmerken kavels “Houtland”:
- Ruime kavels met uitzicht over de weilanden;
- Rustig gelegen kavels aan de rand van Blitsaerd;
- Wonen in een groene omgeving;
- Variabele kavelmaatvoering mogelijk;
- Ligplaats in haven mogelijk;
- Vanaf € 73.950,-- V.O.N. (excl. BTW) bij een kaveloppervlakte van 549 m2.
Voor uitgebreide informatie over Blitsaerd, de beschikbaarheid, prijslijst en het beeldkwaliteitsplan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Kijk ook op www.blitsaerd.nl

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Vind een adviseur in de buurt

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Aantal toiletten 0

Makelaardij Hoekstra B.V. Leeuwarden

Willemskade 9
8901BB Leeuwarden (Friesland)
T: 058-2337333
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Houtland kavels in Leeuwarden?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis