Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

UNIEKE KANS! UW DROOMWONING OP EEN EIGEN GEKOZEN PLEK IN FRIESLAND?
Aan het begin van de doorgaande weg naar Oldemarkt ligt deze ruime kavel van 753 m². Op de kavel heeft tot voor kort een vrijstaand woonhuis gestaan welke door brand is verwoest. De restanten hiervan zijn verwijderd.
Op de kavel staat een houten garage (ca. 660 x 630 cm), gemonteerd op een stenen borstwering. Deze garage is v.v. een sectionaldeur met inloopdeur. Breedte kavel ca. 18 meter; lengte kavel ca. 41 meter.
De bestemming van het geheel is wonen en met betrekking tot de bouwmogelijkheden van dit perceel dient een koper zelf onderzoek te doen. Voor informatie over bebouwingsmogelijkheden bezoek de site van de gemeente Weststellingwerf.
Tevens bestaat de mogelijkheid deze vrijstaande modelwoning te laten bouwen, indicatief sleutel klaar voor € 275.000,- incl. BTW.
De Blesse is een gezellig dorp in de gemeente Weststellingwerf met ca. 800 inwoners en gelegen in een natuurrijke omgeving op de flank van het Lindedal, in de driehoek Friesland, Drenthe en Overijssel. Het dorp is een uitstekende uitvalbasis voor wandel-, fiets- en boottochten in de wijde omgeving en ligt op ca. 5 autominuten van Wolvega, ca. 10 autominuten van Steenwijk, 30 autominuten van Zwolle en op slechts 60 autominuten vanaf de Randstad
De centrale ligging in Noord-Nederland, de voorzieningen en de mooie landelijke omgeving was al voor veel mensen een reden om Weststellingwerf als woonplaats te kiezen.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Stappenplan nieuw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Aantal toiletten 0

De Woudenhof makelaars en rentmeesters

Hoofdstraat Oost 51
8471JJ Wolvega (Friesland)
T: 0561-691717
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Markeweg 2 in De Blesse?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis