Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

PRACHTIGE BOUWKAVELS AAN DE RAND VAN KOLLUM, MET UITZICHT OVER DE LANDERIJEN
In het plan “Westenstein”, aan de westzijde van het mooie dorp Kollum, ligt een uitbreidingsgebied waar in totaal 55 woningen worden gebouwd. Een deel van de bouwkavels wordt projectmatig aangeboden met de bouw van 2/1-kapwoningen.
Daarnaast zijn er 21 fraai gelegen “vrije bouwkavels” beschikbaar. Deze woningbouwkavels variëren in grootte van ca. 500m2 tot bijna 800m2. Een groot deel van de kavels ligt aan de rand van het plan met een fantastisch vrij uitzicht over de achtergelegen landerijen. Het uitbreidingsplan is omsloten door water met veel diversiteit aan natuur.

Als koper van een kavel bent u vrij in wat voor type woning u wilt bouwen. U mag zelf de keuze van een aannemer en architect bepalen. Het bestemmingsplan biedt veel ruimte voor wat betreft bouwmogelijkheden. De prijzen van de kavels variëren van € 130,-- tot € 140,-- per m2 (exclusief BTW). Vanwege de bijzonder fraaie ligging kost kavel 15 € 145,-- per m2. (exclusief BTW). Op de kaveltekening is aangegeven welke kavels nog beschikbaar zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Makelaardij VanderSchaaf&Schievink.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Huis kopen in deze markt?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 600

Van der Schaaf & Schievink

Kerkstraat 17a
9291CA Kollum (Friesland)
T: 0511-452221
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de De Weerstallen in Kollum?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis