Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Mogelijkheden voor landgoed wonen op een magnifieke plek, landelijk gelegen, direct aan doorgaand vaarwater!
Het betreft hier een unieke locatie! Wat een bijzondere plek! Landelijk en vrij gelegen, prachtig vrij uitzicht naar alle windstreken over het weidse Friese landschap. Hollandse luchten, rust, vogels, stilte, alles op één plek. Dit perceel is gelegen tussen de dorpen Oosthem en Abbega. Het perceel is per auto bereikbaar, middels een betonpad vanaf de doorgaande weg Pikesyl.
Het perceel is tevens gelegen aan open water, een zogenaamde staande mastroute, aan de zuidzijde van de Bolswardervaart. Deze brede vaart vormt de verbinding tussen Bolsward en IJlst en daardoor is het gehele Friese merengebied gemakkelijk bereikbaar. De Bolswardervaart maakt deel uit van de Elf meren route. De eigen oeverlengte bedraagt ca. 350 m.
Op het perceel is een vervallen boerderij aanwezig, alsmede een voormalige stalling t.b.v. landbouw werktuigen. De
boerderij zal gesloopt moeten worden, maar het bestemmingsplan biedt mogelijkheden voor het herbouwen van maximaal 1 vrijstaande woning. Hier krijgt u dus de kans om het huis van uw dromen te bouwen en daarbij alle facetten op het gebied van duurzaamheid te integreren.
De totale grootte van het perceel bedraagt bijna 6 hectare, bij voorkeur in zijn geheel te verkopen. Indien gewenst kan eventueel worden onderzocht of er enige hectares weiland afzonderlijk verkocht kunnen worden, maar daarmee gaat dan wel één van de unieke verkoopargumenten van deze plek verloren.
Voor meer gedetailleerde informatie contact opnemen met ons kantoor.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Eerst kopen of verkopen?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Aantal toiletten 0

Wonen aan Water Makelaars BV.

Oud Kerkhof 4
8601EE Sneek (Friesland)
T: 0566-652402
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Pikesyl in Abbega?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis