Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op aantrekkelijke woonstand in de rustige groene woonwijk Nylan gelegen keurig onderhouden 3-KAMER APPARTEMENT, waar u veilig en ontspannen woont. Het appartement ligt op de 2de woonlaag van in totaal 3 lagen. Via de met intercom beveiligde afgesloten portiek komt u via de trapopgang op de tweede woonlaag.
Via de hal met toilet komt u in de lichte L-vormige woonkamer met uitzicht over openbaar groen en met een deur naar het balkon op het zuiden waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, een toilet en badkamer (van leidingen tot inrichting vernieuwd in 2018), kunststof kozijnen en een cv-combiketel (eigendom) uit 2013.
Het uit 24 appartementen bestaande complex verkeerd in prima staat van onderhoud.

Indeling appartement:
De centraal gelegen hal biedt toegang tot alle vertrekken. De in 2018 gemoderniseerde badkamer is volledig voorzien van gepolijst stuukwerk en beschikt over een ruime douche, bad meubel en wasmachine aansluiting.
Op het noorden een tweetal slaapkamers van ca. 10 m2 en ca. 8 m2 groot, beide voorzien van praktische vaste kasten tot aan het plafond.
Achter de zuidgevel bevindt zich de royale L-vormige woonkamer van ca. 30 m2 met een toegangsdeur tot het zuid gerichte balkon. De L-vormige kamer kan op makkelijke wijze gesplitst worden in kamer van ca. 20 m2 en slaapkamer met balkon van ca. 10 m2. De buitenmuren (ook van de vaste kast) zijn in 2017 geïsoleerd.
Via de afgesloten portiek is zowel het appartement als een grote inpandige berging (ca. 18 m2) in het souterrain bereikbaar voorzien van elektra.

Bijzonderheden:
Centraal verwarmd middels cv-combiketel (Bosch, 2013, eigendom). Voorzien van kunststof kozijnen (zuidzijde in 2006, noordzijde in 2010 geplaatst) met dubbele beglazing.
Buitengevels van het complex gereinigd met stoomcleaner en daarna geïmpregneerd. Bitumineuze dakbedekking plat dak vervangen in 2008. Rookkanaal geïnspecteerd in 2017.
Het appartementencomplex bevindt zich op perceel belast met erfpacht (EUR 238,- per jaar).
De uitstekend functionerende Vereniging van Eigenaren heeft de administratie keurig op orde, met onder andere een uitgebreid MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP). Contributie Verenging van Eigenaren EUR 75,-/mnd.

De wijk:
Het appartement is gelegen op loopafstand van sport- en recreatiefaciliteiten. Ook wandelaars komen ruimschoots aan hun trekken in het uitgestrekte sportpark en langs het water van het Van Harinxmakanaal. In de nabije omgeving: Een winkelcentrum op loopafstand, het station op 5 minuten fietsen en de gezellige binnenstad van Leeuwarden is slechts 10 min. fietsen. De wijk sluit rechtstreeks aan op de belangrijkste uitvalswegen naar het zuiden, zodat u snel de stad uit bent. De bushalte staat om de hoek en ook basis- en voortgezet onderwijs zijn in de wijk vertegenwoordigd

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 170
Aantal verdiepingen 0

Overige

BouwjaarCV CV-(combi)ketel Merk CV: Bosch. Bouwjaar C.V.: 2013.
Perceel oppervlakte 0
Appartement Ja
Ligging opmerking in woonwijk
Aantal slaapkamers 2
Aanvaarding opmerking in overleg

Makelaar1 - Verkoop zelf uw woning voor € 495,--

Heuvel 50
5038CS Tilburg (Noord-Brabant)
T: 0138200905
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Kwelderstraat in Leeuwarden?