Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen in een buitengebied, uitzicht op de landerijen en toch vlakbij de A32? Die kans is er nu!
Tsienzerbuorren 5a, een oase van licht, ruimte(s) en vergezichten. Samen met de vele speelse boerderij-elementen maakt het deze woning tot een heerlijke plek waar je je echt thuis gaat voelen. De woning is door de huidige eigenaren verbouwd, geïsoleerd, gemoderniseerd en ingedeeld met veel gevoel voor een landelijke en rustgevende sfeer.
Beneden is er een geweldig ruime woonkamer met gas/open haard en een schuifpui naar de achtertuin. Vanuit de woonkamer is er een prachtig uitzicht over de landerijen. De keukenruimte met voorraadkast aan de zijkant van de woning is nu slechts deels benut en biedt genoeg mogelijkheden voor meer keukenapparatuur of een gezellige eetkamer. Aan de achterkant van de woning is nog een extra werk/speel/hobby/slaapkamer met vaste kasten aanwezig. Ook hier is er uitzicht over de achterliggende landerijen en geven de openslaande deuren toegang naar de tuin. Vanuit deze kamer is via de tweede hal intern de aangebouwde garage bereikbaar. De woning is zomers heerlijk koel en in koude periodes goed te verwarmen via de vele radiatoren. De tegelvloer ligt rechtstreeks op grond.
Via een brede trap kom je op de ruime en lichte overloop. Hier is toegang tot 4 slaapkamers en een badkamer met bad en toilet. Op de 2 kleinste slaapkamers zijn een ‘bedstee’ en ‘hooizolder’ gebouwd, wat prachtige speel- of slaapplekken zijn geworden. De grootste slaapkamer loopt over de gehele diepte van de woning en heeft toegang tot een plat dak. Op de tweede verdieping is een werkkamer met twee ruime bergkasten gemaakt. De schuine velux ramen bieden hier aan twee kanten lichtinval en een ver uitzicht.
Er is een tuin rondom de gehele woning. Langs de waterkant en straatkant is een afschermend hek geplaatst. De hoofdtuinen zijn aan de achterkant op het zuiden en aan de zijkant op het zuid-westen. Hier staan twee tuinhuisjes met heerlijke zitplaatsen in de zon of schaduw, wat je maar wilt.
Tsienzerbuorren is een buurtschap tussen Reduzum en Raerd. De woningen staan langs weerszijden van de weg N354, niet ver van Sneek en dichtbij de A32 naar Leeuwarden of Heerenveen.
Indeling:
Begane grond: entree, hal, garderobe, woonkamer, (tuin)kamer, keuken, toilet, garage,
1e Verdieping: overloop, 4 slaapkamers, badkamer met toilet, bad, dakterras
2e Verdieping: werkkamer, 2 bergingkasten en bergruimtes achter luiken
Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Gratis oriëntatiegesprek

Kenmerken

Algemeen

Soort woning vrijstaande woning,woonboerderij
Bouwjaar 1828
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1828
Woon oppervlakte 252
Inhoud woonhuis 1177
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Samengesteld dak
Woontype Woonhuis
Dakterras Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 555
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal: pannen
Dichte keuken Ja
Voorzetramen Ja
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal toiletten 0
Kwaliteit object Normaal
Garage aangebouwd steen
Aantal slaapkamers 4
Buiten bebouwde kom Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking c.v.-ketel

Makelaardij Mid-Fryslan - Grou

Parkstraat 2
9001AT Grou (Friesland)
T: 0566 - 62 27 76
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Tsienzerbuorren in Reduzum?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis