Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Landelijk wonen op het Friese platteland. Deze ruime vrijstaande woning is centraal gelegen in de dorpskern van het friese terpdorp Brandgum aan een rustige weg. Brantgum is een dorp met 230 inwoners, heeft een kaatsvereniging en ligt aan de N356, 7 kilometer ten noordwesten van de stad Dokkum, (één van de 11 mooie steden van Friesland), en is maar 3 kilometer verwijderd van werelderfgoed de Waddenzee.

Deze ruime gezinswoning van 154 m2 heeft een karakeristiek lessenaardak, wat het huis een moderne strakke uitstraling geeft. Het ligt op een groot perceel van 925 m2 en heeft een omvangrijke tuin rondom het huis. Zo komt u vanaf de straat de voortuin binnen met haar klassieke buxeshaag rondom de tuin, een lap gras en een klinkeroprit naar de ruime garage en de entrée van de woning. Dit huis heeft veel mogelijkheden en kan aan al uw woonwensen voldoen, maar moet van binnen nog wel een moderniseringsslag maken. Zo heeft dit huis vier slaapkamers. Twee slaapkamers bevinden zich op de begane grond, waarvan één kan dienen als slaapkamer, studeerkamer of kantoorruimte. De overige twee slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping. Eén van deze slaapkamers moet nog afgemaakt worden, maar kan ook als zolderruimte gebruikt worden. De badkamer bevindt zich eveneens op de begane grond. Net als de woonkamer, woonkeuken en bijkeuken.

Vanuit de entree komt u binnen in de royale hal van 15 m2. Vanuit de ruimte zijn er toegangsdeuren tot diverse vertrekken. Aan uw rechterhand krijgt u vanuit de hal toegang tot de royale woonkamer van 33 m2, met aangrenzend de woonkeuken van 16m2 en bijkeuken van 3m2. De woonkeuken geeft u zicht op de prachtige royale tuin. Vanuit de hal is er ook toegang tot een slaapkamer van 15 m2 en een tweede ruimte van 17 m2 die dienst kan doen als studeerkamer, tweede slaapkamer of kantoor aan huis. Deze vertrekken zijn allemaal voorzien van laminaat. Verder is er op de begane grond toegang vanuit de hal naar de compacte maar volledige badkamer met toilet, wasbak en douche van 4,5 m2. Vanuit de hal heeft u aan uw linkerhand toegang tot de garage van 27,5 m2.

Vanuit de hal vindt u eveneens de mooie open houten draaitrap naar de eerste verdieping, die de hal haar lichte en ruime uitstraling geeft. Vanaf de trap naar de eerste verdieping komt u op de overloop. Vanuit de overloop komt u in de slaapkamer van 16 m2 en een mogelijke tweede slaapkamer van 19 m2.


Veel achterstallig onderhoud aanwezig.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 683
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Garage opp 28
Perceel oppervlakte 925
Tuin achter Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 33
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Garage vliering Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 1993
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Ligging achtertuin oost Ja
Onderhoud buiten slecht Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja

Factornoord Dokkum

Drs. S van Tuinenleane 54
9103PS Dokkum (Friesland)
T: 0519-220708
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Ringwei in Brantgum?