Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

KOM LANGS TIJDENS HET OPEN HUIS OP WOENSDAG 2 JANUARI A.S. TUSSEN 15:30 UUR EN 16:00 UUR! De woning wordt gegund aan de hoogste bieder op basis van een inschrijfprocedure met de koopsom als minimale inschrijfprijs. Inschrijven voor deze woning is mogelijk tot woensdag 9 januari a.s. tot 12.00 uur.
Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping van een wooncomplex in de wijk Camminghaburen. Het appartementencomplex beschikt over een afgesloten portiek en voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.
INDELING APPARTEMENT
Begane grond:
Het appartement heeft een entree/hal waar zich de meterkast, toilet met fonteintje, de trapopgang en toegang tot de woonkamer bevindt. De woonkamer (ca. 26 m2) is ruim opgezet en heeft een trapkast. Via de woonkamer is er toegang tot het balkon welke op de westzijde is gesitueerd. De open keuken aan de voorzijde van het appartement is voorzien van een nette keuken inrichting en beschikt over een witgoedaansluiting.
Verdieping:
De verdieping beschikt over twee slaapkamers, een vaste kast, een berging en de badkamer. Aan de voorzijde van het appartement is een slaapkamer van ca. 9 m2 gelegen, hiernaast bevindt zich de berging. De tweede en grootste slaapkamer van ca. 20 m2 is gelegen aan de achterzijde. De nette badkamer is voorzien van een douchehoek, radiator, wastafel en witgoedaansluiting.
* Bij het appartement hoort een eigen berging op de begane grond;
* Koper wordt van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage is ca. € 146,00.
Camminghaburen is de grootste wijk van Leeuwarden en ligt in het noordoosten van de stad. De wijk telt zo’n 11.500 inwoners. Er zijn volop (openbare) voorzieningen in de directe omgeving als winkels, (basis)onderwijs en sportvoorzieningen. Het appartement ligt op fietsafstand van het stadscentrum en grenst aan het recreatiegebied De Groene Ster.
Voorwaarden Elkien:
* De woning wordt verkocht in de huidige staat: Elkien heeft de woning zelf niet bewoond en kan koper niet van alle feitelijke eigenschappen informeren;
* Antispeculatiebeding: de woning mag niet binnen één jaar worden door verkocht;
* Verbod van verhuur: de eerste drie jaar mag de woning niet verhuurd worden, met uitzondering van eerste graad bloedverwanten;
* Ouderdomsclausule: de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden liggen aanzienlijk lager dan bij nieuwe woningen;
* Asbest: de woning kan asbest bevatten, dit risico aanvaard koper;
* Voorbehoud financiering: maximaal 6 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* De kosten voor de leveringsakte zijn voor rekening van Elkien. De overdracht zal plaatsvinden bij huisnotaris De Haan advocaten en notarissen in Leeuwarden;
* Uitstel datum overdracht bij notaris: indien de woning later passeert dan 8 weken na mondeling akkoord koper/verkoper, betaalt koper € 20,- boete per dag.
Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Vind een adviseur in de buurt

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 275
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon Ja
Dak type Samengesteld dak
Woontype Appartement
Energielabel C
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Dak opmerking Dak materiaal: pannen
Dichte keuken Ja
Aantal toiletten 1
Bijgebouw schuur Anders
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Mechanische ventilatie Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Woonaccent Makelaars Friesland (Leeuwarden)

De Eenhoorn 4
8932NX Leeuwarden (Friesland)
T: 058-2347175
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Roptastate in Leeuwarden?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis