Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

HUURT U OP DIT MOMENT EEN WONING VAN ELKIEN? DAN HEEFT U VOORRANG TOT WOENSDAG 2 JANUARI -> 12 UUR OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DEZE WONING EN TE KOPEN VOOR DE KOOPSOM. Indien meerdere huurders zich hebben ingeschreven, wordt de woning toegewezen op basis van loting. Bel of mail ons voor het plannen van een bezichtiging. Wordt de woning niet verkocht aan een huurder, dan wordt er een open huis georganiseerd. De woning wordt dan gegund aan de hoogste bieder op basis van een inschrijfprocedure met de koopsom als minimale inschrijfprijs.
Kies jij voor rust en ruimte, maar wel de gezelligheid van een dorp? Deze ruime twee-onder-een kapwoning in Hilaard staat op een ruim perceel en biedt veel mogelijkheden!
INDELING
Begane grond:
Entree van de woning is via de hal met meterkast, toilet, de trapopgang en toegang tot de woonkamer en keuken. De lichte doorzon woonkamer van circa 24 m2 is ruimtelijk opgezet. De gesloten keukenruimte heeft een eenvoudige indeling en is voorzien van een trapkast en een witgoedaansluiting. Via de keuken is er toegang tot de achtertuin.
Verdieping:
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de vliering. Aan de voorzijde van woning bevindt zich slaapkamer 1 (ca. 11 m2) met vaste kast en de volledig betegelde badkamer voorzien van douchehoek, wastafel en mechanische ventilatie. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich nog twee slaapkamers (14 m2 en 6 m2). De kleine slaapkamer beschikt over een inbouwkast met de CV opstelling.
Tuin:
De woning staat op een perceel van circa 190 m2 en beschikt over een voor-, zij- en achtertuin. De achtertuin is gesitueerd op het noorden alwaar de vrijstaande stenen berging is gelegen.
Hilaard is een bruisend en zeer actief dorp en telt circa 300 inwoners. Op het gebied van voorzieningen biedt Hilaard een basisschool, twee kerken en diverse actieve verenigingen. De centrale ligging van Hilaard is uitstekend en via de provinciale weg op slechts 14 auto minuten van Leeuwarden.
Voorwaarden Elkien:
* De woning wordt verkocht in de huidige staat: Elkien heeft de woning zelf niet bewoond en kan koper niet van alle feitelijke eigenschappen informeren;
* Antispeculatiebeding: de woning mag niet binnen één jaar worden door verkocht;
* Verbod van verhuur: de eerste drie jaar mag de woning niet verhuurd worden, met uitzondering van eerste graad bloedverwanten;
* Ouderdomsclausule: de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden liggen aanzienlijk lager dan bij nieuwe woningen;
* Asbest: de woning kan asbest bevatten, dit risico aanvaard koper;
* Voorbehoud financiering: maximaal 6 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* De kosten voor de leveringsakte zijn voor rekening van Elkien. De overdracht zal plaatsvinden bij huisnotaris Breuker Vellinga Wiersma Netwerk Notarissen te Drachten;
* Uitstel datum overdracht bij notaris: indien de woning later passeert dan 8 weken na mondeling akkoord koper/verkoper, betaalt koper € 20,- boete per dag.
Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning 2-onder-1-kapwoning,eengezinswoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 276
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Dak type Zadeldak
Tuin zij Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel E
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 191
Tuin achter Ja
Aan drukke weg Ja
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal: pannen
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Bijgebouw schuur Steen
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Tuin lengte achtertuin Lengte 600 Breedte 850 Oppervlakte 51
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Woonaccent Makelaars Friesland (Heerenveen)

Burgemeester Kuperusplein 68
8442CN Heerenveen (Friesland)
T: 0513-617090
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Hoptilsterdyk in Hilaard?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis