Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Wonen, werken en recreëren op prachtige plek in Snikzwaag, ten noorden van Joure en nabij het Sneekermeer. Hier staat dit mooie woonhuis met paardenbedrijf met manege, zorgboerderij en minicamping op 2,51 ha.
Dit veelzijdige bedrijf heeft de bestemming Recreatie, met aanduiding verblijfsrecreatie, met een agrarisch bedrijf, manege, paardenhouderij, theetuin en zorgboerderij, camperplaats en recreatiewoning. (5 stuks te realiseren).
Bij het complex staat een rijhal van ca. 20 x 50 meter met een rijbak van ca. 20 x 38 meter, totaal 24 paardenboxen, een stal voor jongvee, een loods met kantoor en kantine en er is een minicamping met 22 plaatsen.
1a- Woonhuis:
De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1963 en geheel verbouwd in 2015 en 2016 met nieuwe keuken, badkamer, cv ketel en vloerverwarming, kozijnen met dubbel glas en spouwisolatie.
Entree/gang met trapopgang en meterkast (3 x 35 amp), royale woonkamer met openslaande deuren naar het terras op het zuid/westen. Een moderne half open keuken, voorzien van een werkeiland, met inductiekookplaat, een wand met koelkast, combi-stoomoven met oven en combi-magnetron met oven.
In de gang is een toilet met urinoir, bijkeuken met kastwand met ruimte voor de wasmachine en droger. De benedenverdieping is volledig voorzien van vloerverwarming.
De bijkeuken grenst aan de schuur van ca. 10 x 12,5 meter en in deze schuur is een ruimte/ berging van 4 x 5,5 meter en een extra (slaap-werk)kamer van ca. 4 x 3,8 meter.
Verdieping: Overloop met bergkast, met 3 slaapkamers en een badkamer (2016) voorzien van een ligbad, een ruime douche, mooie natuurstenen wastafel en een toilet. Vanuit de schuur-berging zijn op de 1e verdieping nog 2 extra slaapkamers bereikbaar
1b- Schuur:
De schuur is tegen het woonhuis aangebouwd. (bouwjaar 1990) voorzien van schuifdeuren, betonvloer en de zolderverdieping, in gebruik als 2 slaapkamers(2018) en zolderruimte.
2-Minicamping:
Aan de zuidzijde van het erf, op een beschutte plek, ligt de camping met 22 plaatsen, (vergunning voor 25 plaatsen) waarvan 10 verharde plaatsen welke tevens geschikt zijn voor campers. Alle plekken zijn voorzien van elektra (16 Amp). Er is Wifi op de camping.
Tegen de schuur aangebouwd en deels in de schuur staat een toiletgebouw met 3 toiletten, 1 urinoir, 2 douches en een afwasgelegenheid, een chemisch toilet en een wasmachine en een droger, beiden voorzien van een muntautomaat. Warm water middels bad geiser.
3-Complex met werkplaats en kantine, jongveestal en paardenstal.
3a-Werkplaats en kantine
Bouwjaar 2013 en 2014 ca. 21 x 27 meter. (deels loods, deels jongveestal). De eerste 13,5 meter is een geïsoleerde loods met een stalen spantconstructie, vrije overspanning, gevlinderde betonvloer. Een geïsoleerde tussenwand scheidt de werkplaats van de jongveestal.
Inpandige kantine, met entree, (invaliden)toilet, keuken met vaatwasser, oven en 4-pits gastoestel en wasemkap. De kantine en entree zijn voorzien van vloerverwarming. Boven de kantine, op de verdieping met dakkapel, zit een kantoor, volledig geïsoleerd van ca. 9 x 5 meter (radiatoren).
Aan de zijgevel aangebouwd zit een recreatieruimte met sfeervolle bar, barkrukken, zitjes en een houten vloer. (onverwarmd).
Technische ruimte met cv ketel en eigen bron met ontijzering (Remon) voor drinkwater voor het vee en paarden.
3b-Jongveestal
Het twee deel (13.50 meter) van deze schuur is de jongveestal. Stalen spanten en voorzien van een lichtnok. Totaal is er ruimte voor 30 stuks jongvee. Roostervloer met 30 ligboxen voor jongvee. Ruime voergang, 2 paardenboxen en een was- en poetsplaats voor de paarden. Voorzien van warm- en koud water.
3c-Paardenstal:
Tegen de oostgevel aangebouwd staat een paardenstal. Ca 13 x 20 meter) Het dak is in 2014 vernieuwd. Stalen spanten met een lichtnok. Ingericht met een voergang en twee rijen boxen , totaal 12 paardenboxen van ca. 2,9 x 4 meter, allen voorzien van drinkbakjes. Tevens zijn hier zadelkasten voor pensionklanten.
Onderliggende mestkelder (incl jongveestal) ca. 600 m3.
4-Loods
Vrijstaand, bouwjaar 2005 met een afmeting van ca. 16 x 20 meter, voorzien van een klinkervloer en geschikt als opslagloods of stallingsruimte. Op deze locatie ligt een bestemmingsmogelijkheid om 5 recreatiewoningen te realiseren.
5-Manege-Rijhal
Bouwjaar 2008. Ca. 21 x 50 meter. Stalen spanten, 6 rijen lichtplaten in het dak voor voldoende daglicht, groene gevels van damwandplaten en open zijwanden van de rijhal. De bak heeft een hoefslag van ca. 20 x 36 meter, is voorzien van een zandbodem, sprinklerinstallatie, tl-verlichting. Aan de korte zijde zijn spiegels geplaatst.
Inpandig zijn 10 paardenboxen van ca. 4 x 3 meter, voorzien van drinkbakjes, een opzadelplaats, zadelkasten voor pensionklanten en er is een toilet.
Bij de rijhal ligt een buitenrijbak van ca 20 x 60 meter, voorzien van een zandbodem met vlokken. Hiernaast liggen paddocks en een 4-paards stapmolen en een longeercirkel.
6-Zorgboerderij:
Een deel van de opstallen en erf is in gebruik als zorgboerderij. Dit deel is verhuurd aan een externe partij.
Interessant is nog zijn dat in het kader van provinciale regelingen er een 2e woning kan worden gebouwd. Sloop van bepaalde gebouwen is dan noodzakelijk.
Bent u toe aan de nieuwe uitdaging? Bel ons dan voor een bezichtiging.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning vrijstaande woning,woonboerderij
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 184
Inhoud woonhuis 750
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Zolder Ja
Dak type Zadeldak
Dakraam Ja
Woontype Woonhuis
Bijkeuken Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 25120
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal: pannen
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Voorzetramen Ja
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Steen
Buitenzonwering Ja
Kwaliteit object Normaal
Garage aangebouwd steen
Garage vrijstaand steen
Aantal slaapkamers 6
Buiten bebouwde kom Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Duurzamer wonen met de ASN Hypotheek?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Leeuwarderweg in Snikzwaag?

Aangeboden door:

Makelaardij Hoekstra B.V. Joure

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Check hier