Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze gezinswoning in Händelstraat ligt in de “Componistenbuurt” ten westen van de stad. Dit is een rustige en kindvriendelijke wijk nabij scholen, kinderopvang, winkels en sportvoorzieningen.

De jaren ’30 woning ligt aan een brede straat met voldoende parkeermogelijkheden. Via de 3 meter diepe voortuin, komt u bij de entree van de woning. Deze woning heeft een L-vormige woonkamer met een deur naar de achtertuin en erker aan de voorzijde Hier vandaan kijkt u uit op een speeltuin met voetbalveldje, ideaal voor jonge gezinnen!

De keuken is eenvoudig, maar biedt voldoende mogelijkheden. In de bijkeuken bevindt zich het toilet wat netjes is betegeld. Daarnaast zijn de wasmachine droger en koelkast er opgesteld.

Via de bijkeuken komt u in de achtertuin met achterom. De tuin is gelegen het zuidwesten. De berging is keurig en voorzien van licht en elektriciteit.

Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers aan en een badkamer. Toegang tot een groot dakterras via een slaapkamer. Via een vaste trap komt u op de ruime geïsoleerde zolder, hier is 2018 een nieuwe HR Cv ketel geplaatst .

Kortom, een interessante woning met veel mogelijkheden in een goede buurt!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 311
Aantal verdiepingen 3

Overige

Perceel oppervlakte 83
Aantal slaapkamers 3

Mijn Huis Makelaardij

Zandvaartkade 1
2101WB Heemstede (Noord-Holland)
T: 023 8200472
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Handelstraat in Leeuwarden?