Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Landelijk gelegen karakteristieke woonboerderij met 3 wooneenheden ( nr. 2, 2b, 2c ) gelegen op ruime huiskavel met weilanden ( samen groot 3 ha 16 a 75 ca ) en paardenstalling ( 10 boxen ), uitloopstal, opslagruimten en paardenbak (20 x 40 ) Een ideale mogelijkheid voor het wonen met meerdere gezinnen, bijv. kangoeroe- of zorgwoning, of bed en brôchje en het uitoefenen van hobby of beroep met het houden van paarden en of stallingsruimte. In 2003 en later is de boerderij grondig verbouwd en onderverdeeld in de wooneenheden. Elke wooneenheid heeft zijn eigen door de gemeente verstrekt nummer.

Woning nr 2: woongedeelte ca 260 m2 is te vinden in het woongedeelte van de stjelp en heeft aan de voorzijde een toegang naar de woning, maar ook een toegang aan de westzijde van het pand, waar ook de aangelegde tuin en het terras aanwezig is met veel parkeerruimte. Schuurgedeelte is ca 70 m2.
In woning o.a. ruime keuken met inbouwapparatuur en ruime woonkamer met open haard en ruime werk/studeerkamer aanwezig. Woning wordt cv verwarmd. Vanuit deze kamers is er een prachtig landelijk uitzicht.
Indeling nr. 2:
entree, hal, deel/opslagruimte, bijkeuken, keuken, kelder, woonkamer, gang, werkkamer, hal, voorhal, toilet, mk., trapopgang, verdieping met brandmuur, overloop, gang, 5 slaapkamers, gedateerde badkamer met toilet, cv-ruimte.

Woning nr 2b: woongedeelte ca 165 m2 is te vinden in het voormalig stalgedeelte en golle van de boerderij en heeft een entree aan achterzijde via schuurgedeelte en aan zijde op het zuiden is eveneens een toegang naar het prachtig terras en aangelegde tuin waar volop zon is. Hierdoor is het een erg licht appartement, o.a. door de aanwezigheid van de aangebrachte vide. In woning is verder een keuken met inbouwapparatuur en een badkamer met ligbad. Woning wordt cv verwarmd en heeft vloerverwarming. Tevens zijn er 30 zonnepanelen aangebracht op het dak aan de zuidzijde. Vanuit de woonkamer is er een prachtig uitzicht op de tuin. In het schuurgedeelte ( ca 165 m2 ) met verdiepingsvloer is verder een aangebrachte zadelkamer met veel opbergkasten, een 2e opslagruimte en toilet.
Indeling nr 2b:
entree, via deel, opslagruimte, verdiepingsvloer, zadelkamer, toilet, bergkast, hal, werkkamer, woonkamer met vide, trapopgang, keuken, bijkeuken, hal, toilet, badkamer. Verd: overloop, 3 slaapkamers, inloopkast.

Woning nr 2c: woongedeelte ca 94 m2 is eveneens te vinden in het voormalig stalgedeelte en golle van de boerderij en heeft een entree aan de achterzijde en ook is er aan de zuidzijde een toegang naar de tuin en het terras waar volop zon is. Hierdoor is deze woning ook erg licht van binnen. Verder is er in de woning een keuken met inbouwapparatuur en badkamer met ligbad. Woning wordt cv verwarmd en heeft eveneens vloerverwarming. Ook is er een mooi uitzicht vanuit de woonkamer naar de tuin.
Indeling nr 2c:
entree via deel of inpandige garage, hal, toilet, badkamer, woonkamer met vide, keuken, slaapkamer. Verd: overloop, slaapkamer.
Kortom: Jongedyk 2, 2b, 2c te Nijland, een prachtig object, landelijk gelegen in de nabijheid van Bolsward en Sneek en A7 met diverse mogelijkheden.De Hypotheker logo

Bereken je maandlasten van dit huis

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1918
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1918
Woon oppervlakte 260
Inhoud woonhuis 5150
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
CV ketel Ja
Tuin zij Ja
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 31675
Oppervlakte woonkamer 45
Tuin kwaliteit Verzorgd
Woonboerderij Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Jongedyk in Nijland?