Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Te koop bouwkavels. Kavel 5
In Reitsum aan de weg naar het terpdorp Jannum is een kleinschalig uitbreidingsplan gerealiseerd waar nog maximaal 5 woningen gebouwd kunnen worden. Door de unieke situering, de royale kavels van ongeveer 500 m² tot 1100 m² en de ruime opzet heeft dit plan een sfeervolle en ruimtelijke uitstraling. Wat betreft woningtype en grote ben u helemaal vrij, mits het voldoet aan het bestemmingsplan.
Kavel 5 is ca. 1175 m2. De getoonde woning op de foto's is een voorbeeld.
Aardgasvrij, duurzaam en onderhoudsarm gebouwd en niet alleen vrijstaand maar ook helemaal landelijk gelegen. Het uitbreidindsplan is een initiatief van ontwerp buro Tseard Broos en TB projectontwikkeling. Het ontwerpburo werkt samen met solide bouwbedrijven en installateurs uit de regio. Het is mogelijk om u volledig te ontzorgen en uw nieuw te bouwen woning "turn key" op te leveren.
Heeft u andere wensen om te bouwen? Neem gerust contact op met makelaar Lammert van der Kooi Tel: 0629264454 E-mail friesland@vhmmakelaars.nl of met Tseard Broos Tel: 0519 – 339350 E-mail info@tbroos.nl.
Kijk voor de andere kavels in Reitsum elders op Funda of op de website van de makelaar friesland.vhmmakelaars.nl. Voor meer algemene informatie over Reitsum en de te bouwen woningen kunt u terecht op onze website onder de knop woningen/nieuwbouw.
Wonen en leven in Reitsum
Het dorp Reitsum is het centrumdorp van de Flieterpen waartoe Ginnum, Lichtaard en Jannum behoren..
Het dorp telt 135 inwoners . In totaal hebben de Flieterp dorpen meer dan 400 inwoners. In het centrumdorp Reitsum zijn nog allerlei voorzieningen zoals een dorpshuis, kerk, sportveld, brocante- winkel en diverse Bed&Breakfast.
Het Friese terpdorp maakt deel uit van de gemeente Noard East Fryslân, een plattelandsgemeente aan de Werelderfgoed Waddenzee met veel natuur, ruimte, rust en schone lucht op 10 minuten rijden van de Elfsteden stad Dokkum. De hoofdstad van Friesland, Leeuwarden, is binnen 20 autominuten bereikbaar. Reitsum is gunstig gelegen t.o.v. de waddenkust en de eilanden Ameland en Schiermonnikoog. In Reitsum vind u geen grootschalige bouw en industrie. Kortom een heerlijk gebied om te wonen en te recreëren.

De Hypotheker logo

Bereken je maandlasten van dit huis     > klik hier

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond
Aantal kamers 0

Overige

Perceel oppervlakte 1175
Prijs opmerking prijs op aanvraag
Bijgebouw schuur Ja
Aantal slaapkamers 0
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Jannumerwei (kavel 5 1175m2) in Reitsum?

Aangeboden door:

Vrijehuizenmarkt Noord Oost Friesland