Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Combineer genieten met rendement… Dat bieden wij u in deze luxe 8 persoons villa op een steenworp afstand van het IJsselmeerstrand. Deze villa heeft een verhuuropbrengst van bijna € 40.000,-- per jaar, dat is een bruto-rendement van circa 8,8%. De villa is voorzien van 3 badkamers en een sauna. Door de slaapkamer op de begane grond is de woning ook zeer geschikt voor mindervaliden. Deze villa is smaakvol gemoderniseerd en bevindt zich in een goede staat van onderhoud.

Indeling:
De zij-entree geeft toegang tot de centrale hal waar voldoende garderoberuimte is. Sfeervolle, ruime woonkamer met veel raampartijen en toegang tot 3 terrassen rondom de woning. De woning is modern en sfeervol ingericht en is voorzien van vloerverwarming onder de prachtige plavuizenvloer. De wasmachine en droger staan in het portaal richting de slaapkamer met aangrenzend de 1ste badkamer. Deze zijn gecreëerd in de voormalige garage. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. De 2de badkamer is uitgerust met een traditionele sauna en douchecabine. De deur geeft toegang tot de tuin om daar, na de saunagang, af te koelen. De open L vormige keuken is voorzien van met een ingebouwde vaatwasser, koelkast, oven, gaskookplaat en afzuigkap.

Verdieping:
Overloop met toegang tot 3 tweepersoonsslaapkamers. De 3de badkamer is voorzien van een whirlpool ligbad, dubbele wastafel en douchecabine en wordt verwarmd door vloerverwarming. Het toilet is separaat van de badkamer. Over de gehele verdieping ligt een pvc-vloer.

Algemeen:
584 m2 eigen grond. De woning is in 2002 traditioneel gebouwd en is nagenoeg volledig gemoderniseerd. De woning is goed geïsoleerd en wordt verwarmd middels CV en deels vloerverwarming. de ventilatie wordt gedaan door de warmte-terugwininstallatie.
Het IJsselmeerstrand, boulevard met winkels en horeca ligt op loopafstand.
Wij bieden u de woning inclusief de complete inventaris aan. Door de extra slaapkamer op de begane grond is de woning aanzienlijk ruimer dan de standaard Duinvilla en heeft dan ook een hoog verhuurrendement.

Villapark:
De woning is gelegen op één van de mooiste recreatieparken van Nederland, aangelegd in het IJsselmeer. U wordt volledig ontzorgd door de professionele verhuur/beheerorganisatie. Het gebied beschikt over tennisbanen, waterfietsen, midgetgolf, grote en kleine stranden, boulevard met diverse terrassen, eetgelegenheden, winkeltjes en Marina. Door de unieke ligging aan het IJsselmeer en het natuurgebied, waar u heerlijk kunt wandelen, krijgt u direct het vakantiegevoel. Verder ligt het pittoreske vissersdorp Makkum op 5 minuten fietsen. Wat u ook zoekt: activiteiten, natuur, rust, gezelligheid… U vindt het op het Beach Resort Makkum.

Een prachtige vakantiewoning welke zeer goed te verhuren is als 8-persoonsrecreatiewoning. Informeer naar de mogelijkheden.
Wilt u deze villa bezichtigen, aarzel dan niet om een afspraak te maken.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2002
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 147
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Villa Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 584
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2002
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 147
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Villa Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 584
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

IJsselmeer wonen bv