Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING BEZICHTIGEN? DAT KAN! STUUR ONS KANTOOR EEN BERICHT.
VOORSPRONG OP ANDERE KIJKERS? BEKIJK VOORAF HET WONINGDOSSIER MET ALLE RELEVANTE INFORMATIE! MELD JE AAN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT DEZE WONINGSTUKKEN.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Wij leggen jouw bod voor aan de verkoper en nemen persoonlijk contact met je op. Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over de woning, het online bieden en het plannen van een bezichtiging.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN.

Boksdoornstraat 20c Leeuwarden
Wat een ruimte, licht en uitzicht heeft dit vierkamer hoekappartement in Schieringen!

De indeling is gewijzigd waardoor dit appartement een ruime keuken en een aparte bijkeuken/wasruimte heeft. Verder zijn er twee slaapkamers, een lichte woonkamer en twee balkons waarvan een op het zonnige zuiden.

De ligging op de hoek van de bovenste verdieping is fraai en bij het appartement hoort een ruime berging in de onderbouw.

De ligging is perfect; vlak bij het Cambuur stadion, een grote supermarkt, de basisschool en de sportverenigingen bij Kalverdijkje Zuid. Er is een goede busverbinding met het centrum en busstation; wat met de fiets ongeveer 20 minuten is.

Aan de overzijde van Het Vliet vind je winkelpark De Centrale met grote winkelketens, een sportschool en horeca.

Indeling:
Appartementengebouw:
Het karakteristieke appartementengebouw staat op de hoek van de Boksdoornstraat en de Gaspeldoornstraat. Vanuit de centrale entree kun je met de trap het appartement op de bovenste verdieping bereiken. Bij het appartement hoort een ruime (fietsen) in de onderbouw. De grote binnentuin is alleen voor bewoners toegankelijk.

Appartement:
Vanuit de hal met garderobe zijn de woonkamer, slaapkamer, bijkeuken en toiletruimte te bereiken. De grijze laminaatvloer ligt niet alleen in de hal, maar ook in de woonkamer en keuken.

De gezellige woonkamer heeft grote ramen aan twee zijden met mooi uitzicht, onder andere naar het groene Cruyff Court met mooie bomen. Doordat de eettafel in de keuken staat, kan de woonkamer geheel als zitkamer ingericht worden.

Aan de achterzijde zijn de keuken, badkamer en bijkeuken gesitueerd. In de keuken is ruimte voor een eettafel en de keukenopstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De bijkeuken, die je kunt bereiken vanuit de hal, biedt ruimte aan de wasapparatuur en vriezer.

Het appartement heeft twee ruime slaapkamers, beiden met een inbouwkast. In de slaapkamer aan de rechterzijde kan een tweepersoonsbed in de breedte staan en de slaapkamer aan de voorzijde is ingericht als kinderkamer.

De badkamer met deur naar het balkon is ingedeeld met een ruime douche en een wastafelmeubel. Het toilet met fonteintje zit in een aparte ruimte, te bereiken vanuit de hal.

Balkon:
Het kleine balkon aan de voorzijde (noord) is te bereiken vanuit de woonkamer en het bijna 3.90 meter brede balkon aan de achterzijde is gesitueerd op het zuiden. Hier heb je mooi uitzicht richting de binnentuin en het groen aan de rand van het Cruyff Court.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1956;
- Verwarming en warm water via een HR-ketel;
- VvE bijdrage € 50,- per maand;
- Ruime keuken en een aparte bijkeuken;
- Twee slaapkamers;
- Mooi uitzicht dankzij de hoekligging;
- Energielabel G;
- Overdracht vindt plaats bij De Nationale Notaris;
- Ouderdom/materiaalclausule van toepassing;

Koper is bekend met het feit dat hij onderzoeksplicht heeft jegens het verkochte. Deze onderzoeksplicht omvat onder andere het onderzoeken of het beoogde gebruik is toegestaan. Koper heeft voldoende onderzoek uitgevoerd en vrijwaart verkoper en verkopend makelaar van iedere aansprakelijkheid omtrent het gebruik.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 64
Inhoud woonhuis 212.9
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Eenvoudig
LeeftijdCV ketel 2005
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 64
Inhoud woonhuis 212.9
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Eenvoudig
LeeftijdCV ketel 2005
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

De Gratis Makelaar