Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

TE KOOP; op een A locatie gelegen woon/winkelpand. De ruime woning is gelegen op de eerste en tweede verdieping en beschikt over een ruime woonkamer, eetkeuken, serre, dakterras, badkamer en 3 slaapkamers op de tweede verdieping. Tevens bevindt zich op de eerste verdieping nog een vrijstaand gastenverblijfje. Het winkelgedeelte, gesitueerd op de begane grond, beschikt over ca. 82 m² winkelruimte en ca. 18 m² kantoor/magazijn ruimte.
De woning en de winkel hebben beide een eigen huisnummer; resp. Burgemeester Reedekerstraat 6 en 8.

Indien gewenst kan ook de welbekende en goed lopende winkelformule "DE BIONIER", worden overgenomen. Meer informatie over deze unieke winkel treft u onder het kopje bijzonderheden.


Winkelgedeelte; entree, winkelruimte met verkoop balie en aan de achterzijde van de winkel een magazijn en een kantoorruimte, met uitgang aan de achterzijde (Verlengde Boomstraat). De pui breedte van de winkel is ruim 5 meter.

Winkel/verkoop-ruimte ca. 82 m².
Magazijn/kantoor-ruimte ca. 18 m².


Bovenwoning; de entree is via de trapopgang naast de toegangsdeur van de winkel. De bovenwoning beschikt over een ruime woonkamer, eetkeuken met aansluitend een serre-uitbouw, badkamer, bergruimte en een dakterras. Een gedeelte van het dakterras is bebouwd met een vrijstaand gastenverblijfje.

Woonkamer, afmeting 6.43 x 4.00 m.
Eetkeuken, afmeting 3.32 x 3.40 m.
Badkamer, afmeting 1.66 x 2.93 m.
Serre, afmeting 2.78 x 2.91 m.


Op de tweede verdieping bevinden zich 3 slaapkamers met inbouwkasten.

Slaapkamer (1), afmeting 3.51 x 4.39 m. ( met dakkapel over de gehele breedte)
Slaapkamer (2), afmeting 1.70 x 3.25 m. ( met dakkapel)
Slaapkamer (3), afmeting 1.70 x 3.25 m. (met dakkapel)
De maten van de slaapkamers 2 en 3 zijn gemeten op 1,50 m hoogte.

Het dakterras is ca. 20 m2. (excl. gastenverblijfje)

Toelichting op de huidige winkelformule, die optioneel, bij voorkeur in combinatie met aankoop van het woon-/winkelpand te koop is;

De Bionier is bijna 7 jaar geleden begonnen en is een eigentijdse biologische supermarkt die naast de dagelijkse boodschappen ook vele Terschellinger producten, duurzame cadeaus en lekkernijen-to-go verkoopt. Deze buurtwinkel middenin het dorp heeft een groot klantenbestand opgebouwd van eilanders, vaste eilandbezoekers en overige toeristen. De Bionier is SKAL-gecertificeerd. Dat betekent dat je zeker weet dat alles biologisch is. De producten komen van biologische leveranciers van de wal (groothandel Udea / bakkerij Verbeek) en van Terschellinger leveranciers. Ook deze zijn veelal SKAL-gecertificeerd. 6 keer per week komt De Vlas bevoorraden. 3 keer vers- en droogwaren en 3 x brood en banket. In het magazijn is hiervoor een ruime koelcel en een grote vriezer aanwezig.

Naast de dagelijkse boodschappen zoals zuivel, brood, groente & fruit en droogwaren, kun je ook bij De Bionier terecht voor huisgemaakte lekkernijen zoals quiche, soep, granola, salade, brownies. Aangevuld met lekkers van de bakker (koeken, muffins, broodjes) is er een hele vitrine gevuld met lekkers om mee te nemen naar huis of om direct te nuttigen op het terrasje. Hiervoor is er in de winkel een horeca-uitgiftehoek met koffie, thee, frisdrank en belegde broodjes. Ook dit is allemaal biologisch.

Zelfs in het laagseizoen is De Bionier 6 dagen in de week geopend en weten de (vaste)klanten de winkel goed te vinden. Voor de feestdagen is er een leuk assortiment aan duurzame cadeau-artikelen en natuurlijk de lekkernijen voor de decembermaand. Met kerstpakketten, proeverijen en andere leuke acties is er ook in de rustige tijd genoeg te beleven in deze gezellige winkel.

Optionele is het mogelijk om de bovenwoning aan te kopen en het winkelgedeelte in eerste instantie van verkoper te huren. Dit wordt dan wel een combinatie deal, dus geen separate verkoop van alleen de bovenwoning.

Is uw interesse gewekt? Bel met Makelaardij Terschelling, 0562-448433.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Half vrijstaande woning
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 500
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
Dak type Schilddag
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 122
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Half vrijstaande woning
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 500
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
Dak type Schilddag
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 122
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Makelaardij Terschelling