Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Altijd al de droom gehad om zelf de perfecte woning te bouwen? Wij hebben deze unieke locatie voor u.

In het buitengebied van Heerde, grenzend aan de uitgestrekte bossen, zijn wij in de gelegenheid om u dit schitterende perceel grond aan te bieden op een perceeloppervlakte van maar liefst 9720 m².

Dit werkelijk prachtig gelegen ROYAAL BOUWPERCEEL biedt mogelijkheden voor de bouw van een RUIME VRIJSTAANDE WONING met ruim bijgebouw.

Opdrachtgever heeft bodemonderzoek laten uitvoeren, geen belemmeringen.

Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheid voor het bouwen van nieuwbouw ter grootte van 150 m² en een bijgebouw van een oppervlakte van ongeveer 200 m².

Het perceel ligt aan de rand van Heerde en op korte afstand van het Zwolse Bos met ruiterpaden en veel wandelmogelijkheden. Ideale plek voor paardenliefhebber! Deze locatie is zeer centraal gelegen ten opzichte van de steden Zwolle, Apeldoorn en Deventer op circa 15 tot 25 autominuten.

Het object is ook te koop met circa 4000 m², resterende grond wordt tegen agrarische waarde verrekend, in mindering op de koopprijs gebracht.

Het huidige woonhuis met aanbouw dateert uit circa 1920, evenals de bijgebouwen. Indeling begane grond: entree, woonkeuken, L-vormige woonkamer, toilet, douche, slaapkamer, bijkeuken, gang. Verwarming: gaskachels.

Het object is ook te koop met circa 4000 m², resterende grond wordt tegen agrarische waarde verrekend, in mindering op de koopprijs gebracht. Voor meer informatie over de bouwvoorwaarden neem contact op met de makelaar.

Kenmerken

Algemeen

Overige

Perceel oppervlakte 9720
Show with reservation -1

Noord Veluwse Makelaardij o.g. .

Stationsstraat 14
8181CX Heerde (Gelderland)
T: 0578 - 69 99 99
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Koerbergseweg in Heerde?