Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

*** Wij hanteren bij dit object een inzetprijs in plaats van een vraagprijs. Verkoper zal alleen biedingen in overweging nemen die boven deze inzetprijs liggen. De oorspronkelijke vraagprijs bedraagt € 595.000,- kosten koper. Voor meer informatie kunt u uiteraard contact opnemen met ons kantoor. ***
Op een werkelijk schitterende locatie in een bosrijke villawijk wordt u aangeboden een UNIEKE BOUWKAVEL van ca. 2.200 m² voor het bouwen van een droomvilla met een inhoud van maximaal 1.400 m³ en vloeroppervlakte op de begane grond van maximaal 250 m². Er is nog geen vergunning aanwezig.
Gelegen aan de rand van Epe in een kleinschalige villa wijk op loopafstand van uitgestrekte bos- en heide gebieden. Ook het centrum met al zijn voorzieningen is binnen enkele minuten te bereiken.
Het perceel is op dit moment in gebruik door de eigenaar van de naast gelegen villa, welke volledig is omheind en bereikbaar via een eigen entree met fraaie toegangspoort en smeed ijzeren hekken.
Tevens is er een houten berging annex stalruimte aanwezig van ca. 8 x 7 meter.
Voor meer informatie over het bestemmingsplan kunt u terecht op ons kantoor.
Heeft u interesse in deze bouwgrond? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Aantal toiletten 0

De Haan Makelaars b.v.

Brinklaan 5
8161CW Epe (Gelderland)
T: 0578-613000
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Sparrenlaan in Epe?