Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Centraal gelegen in Nederland, omringd door de Veluwse bossen en landerijen, bieden wij u een drietal EXCLUSIEVE BOUWKAVELS aan op ”Landgoed De Lindeboom” (twee van de drie kavels zijn inmiddels verkocht).
Op deze unieke locatie heeft u de mogelijkheid tot het realiseren van een vrijstaande woning (max. 660 m³, exclusief souterrain) en 75 m² aan bijgebouwen, waarbij u zonder aannemersverplichting kunt bouwen. Door de riante kaveloppervlakte behoort het houden van paarden of ander hobbymatig vee tot de mogelijkheden.
Omschrijving kavel III:
De derde riante kavel heeft een perceeloppervlakte van circa 2.500 m2.
Op deze bouwkavel heeft u de mogelijkheid tot het realiseren van een villa/landhuis met een inhoud van 660 m3 (exclusief souterrain) en 75 m2 aan bijgebouwen. Tevens biedt de kavel mogelijkheden voor vergunningsvrij bouwen.
Naast de drietal riante bouwkavels beschikt het landgoed over een mandelig perceel (toegangsweg) met een oppervlakte van circa 1.295 m2. Deze kavel zal te midden van de drie bouwkavels worden aangelegd. In overleg tussen de kopers en de projectontwikkelaar zal de historische steen van ‘De Lindeboom’ gezamenlijk worden ingepast op het mandelige perceel.
Een Schitterend natuurgebied
Doordat de kavels zich in de directe nabijheid van een schitterend natuurgebied bevinden, kan men met paarden voortreffelijk uitrijden in de bossen.
Historie, ligging en omgeving
Herberg De Lindeboom was rond het jaar 1620 al een belangrijke pleisterplaats langs de handelsroute tussen Amersfoort en Noord-Duitsland. Deze herberg was destijds gevestigd op de locatie van de bouwkavels, aan de Hessenweg, wat ook wel handelsweg betekend.
Kortom: een plek met een rijke historie, waarvan de bewaarde historische steen nog een bewijsstuk is. Om deze reden zou ATL-property deze historische steen in overleg met de toekomstige bewoners inmetselen bij de oprit (mandelig perceel) van het landgoed.
Ligging en omgeving
De locatie is centraal gelegen in Nederland, binnen de driehoek Amersfoort, Arnhem, Apeldoorn. De omgeving kenmerkt zich door prachtige heidevelden, zandvlakten en de Veluwse bossen. Tevens bevinden de snelwegen A1, A12 en A30 zich in de nabijheid.
Kadastrale informatie:
De huidige kadastrale percelen betreffen gemeente Lunteren, sectie H, nummers 2425, 2426 en 2458 gedeeltelijk.
Bestemmingsplan informatie:
De bestemming van de bouwkavels is wonen. De bestemming van de omliggende cultuurgrond is agrarisch, zonder bebouwingsmogelijkheden.
Overige informatie:
- de huidige opstallen zullen worden gesloopt;
- er is een mogelijkheid om indien gewenst meer grond bij te kopen aan de overzijde van de weg;
- het transport (juridische levering) dient plaats te vinden bij Notariskantoor Dangremond te Barneveld;
- de projectontwikkelaar is ATL Property Projectontwikkeling.
Informatie over deze kavels is eveneens beschikbaar via: www.landgoeddelindeboom.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Aantal toiletten 0

Midden Nederland Makelaars - Barneveld

Kampstraat 32
3771AV Voorthuizen (Gelderland)
T: 0342-423400
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Hessenweg Kavel III in Lunteren?