Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Perenboomgaard met agrarisch bouwvlak met desgewenst de mogelijkheid tot het bouwen van een bedrijfswoning. De beide percelen zijn gelegen in het buitengebied van Deest, ter hoogte van de Van Heemstraweg 1, nabij het kerkdorp Deest, dat deel uitmaakt van de gemeente Druten. De directe omgeving bestaat uit grasland, fruitteelt, akkerbouw, veehouderij en landelijk wonen. De kavels liggen zeer gunstig ten opzichte van de snelwegen A50, A73 en A326.

Sectie E Nr. 891 Groot 02 ha 56 a 85 ca
Sectie E Nr. 889 (ged.) Groot 02 ha 93 a 67 ca

Een gedeelte van deze percelen is niet opgenomen in deze aanbieding. Het betreft 0.16.53 ha welke gebruikt wordt als oprijlaan naar een achtergelegen perceel met recreatievijver.

Op de percelen E 891 en E 889 is een agrarisch bouwblok aanwezig van 5.100 m2, geschikt voor een loods en een bedrijfswoning. Op dit bouwvlak bevindt zich thans een opslagloods van circa 135 m2. Deze opslagloods is opgetrokken in baksteen en voorzien van een tweetal schuifdeuren in de kopgevels. De perenboomgaard is circa 14 jaar geleden geplant en is nu 8 jaar in volle productie.
Het totale object omvat 05.50.52 ha.

Algemene informatie Deest:
Deest is gelegen in de gemeente Druten, centrumgemeente van het Land van Maas en Waal, met uitstekende voorzieningen zoals middelbare scholen en een gezellig winkelhart. Deest heeft een goede ontsluiting naar het rijkswegennet A15/A73/A50 en is centraal gelegen tussen Nijmegen, Tiel en Oss.

De locatie in totaliteit biedt eventueel ook kansen voor het realiseren van een landgoed met meerdere wooneenheden.

De ontsluiting is thans via een oprijlaan met erfdienstbaarheid vanuit de Van Heemstraweg. Deze oprijlaan is eigendom van derden en bestaat uit grint.

In het thans vastgestelde bestemmingsplan (vastgesteld op 15-12-2015) wordt deze oprijlaan vervangen door een nieuw aan te leggen openbare weg naar de voorhaven (aan te leggen door de gemeente Druten). De ontsluiting van beide percelen zal in de toekomst aan deze aan te leggen nieuwe weg zijn.

De beide percelen worden thans afzonderlijk en gezamenlijk aangeboden, waarbij in overleg maatwerk in verkoop van oppervlak bespreekbaar is.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 55052

DLV Advies

Oostwijk 5
5406 X Uden (Noord-Brabant)
T: 0413-336850
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Van Heemstraweg in Deest?