Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Algemeen:
In Vlaamse stijl opgetrokken vrijstaand landhuis welke zeer fraai is gelegen in het prachtige woondomein "aan de Linge". Dit prachtige landhuis combineert uitstekend de authentieke uitstraling van toen met de luxe van nu.

U zult verrast zijn door niet alleen de ruimte in maar vooral ook de ruimte om het huis. Zo beschikt de tuin over meerdere terrassen en is voorzien van een mooie houten kapschuur met berging. De gehele tuin is onder architectuur aangelegd. In het huis is alles tot in de puntjes afgewerkt, de keuken die over een licht landelijk karakter beschikt, is voorzien van alle denkbare luxe inbouwapparatuur en voldoende bergruimte. Daarnaast zijn er twee badkamers, waarvan 1 van een zeer ruime afmeting is en welke beschikt over een ligbad, dubbele wastafel, inloopdouche en toilet. De tweede badkamer / gastenbadkamer, is op hetzelfde kwaliteitsniveau afgewerkt als de grotere badkamer en is voorzien van een wastafelmeubel, een toilet en een inloopdouche. De huidige eigenaren hebben er bij de bouw voor gekozen om de bestaande woonkamer te vergroten door middel van een zijaanbouw waar zich thans de tv-kamer bevindt. De uitbouw is uiteraard in dezelfde stijl opgetrokken als het landhuis. Door deze ingreep is de woonkamer maar liefst 53 m2 groot geworden.

Om een universele uitstraling te behouden op het woondomein is er een bewonersvereniging opgericht. De vereniging zorgt er onder andere voor dat de borders, de beukenhagen en de bestrating goed worden onderhouden. De bijdrage aan de vereniging bedraagt € 750 per jaar.

Kortom bent u op zoek naar een landhuis met veel karakter veel luxe veel ruimte in en om de woning? Dan is deze woning beslist een bezichtiging waard!


Begane grond:
charmante binnenkomsthal, met trapopgang naar eerste verdieping, vaste kast, trapkast, vrijhangend toilet, openslaande deuren met roedeverdeling naar zeer ruime woonkamer. De woonkamer is aan de voorzijde uitgebouwd waardoor er een zeer praktische tv kamer is ontstaan die door middel van opslaande deuren afgesloten kan worden. De woonkamer is volledig gericht op de fraai aangelegde (achter) tuin en beschikt over veel daglichttoetreding. Deze ruimte beslaat een totale oppervlakte van circa 53 m2 en is voorzien van een openhaardpartij (gasgestookt) met in landelijke stijl uitgevoerde schouw. Vanuit de woonkamer is niet alleen de achtertuin toegankelijk maar ook de gesloten keuken. De keuken is geheel in landelijke stijl uitgevoerd, qua materiaal is er gekozen voor massief eiken kasten en fronten en is het aanrechtblad uitgevoerd in graniet. De keuken heeft meer dan voldoende bergruimte en is uitgevoerd met alle denkbare luxe inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er een doorgang naar de achtertuin, tevens biedt de keuken doorgang naar de bijkeuken. De bijkeuken beschikt over een witgoedaansluiting en een doorgang naar de tuin.

1ste verdieping:
Zeer riante overloop met vaste kast . De overloop verschaft doorgang naar de drie uitstekend bemeten slaapkamers. De ouderslaapkamer beschikt over een riante inbouwkast. Op de eerste verdieping bevinden zich twee badkamers, 1 master badkamer zeer ruim van afmeting en een gastenbadkamer. Masterbadkamer is voorzien van een dubbele wastafel, vrijhangend toilet, inloopdouche en ligbad. De tweede gastenbadkamer is voorzien van een douche een vrijhangend toilet en een wastafelmeubel. Beide badkamers zijn met dezelfde kwalitatief hoogwaardige en luxe materialen afgewerkt waardoor er een geheel is ontstaan.

Bergzolder:
Dit vertrek is toegankelijk vanuit de overloop en bereikt u via de vlizotrap. Het betreft een zeer ruime berging waar zich tevens de cv-opstelling en warmteterugwininstallatie bevindt.

Tuin: onder architectuur aangelegde tuin rondom. Bij de aanleg van de tuin is veel rekening gehouden met de landelijke uitstraling van de woning. Voorbeelden hiervan zijn de uitvoering van: de erfafscheidingen (beukenhagen), het bijgebouw bestaande uit een kapschuur en houten berging (deels uitgevoerd in eiken), de authentiek gelegde bestrating en fraaie poorten naar het perceel. De tuin beschikt over meerdere terrassen waardoor u op verschillende momenten van de dag zowel van schaduw als van de zon kunt genieten.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Stappenplan nieuw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning landhuis,vrijstaande woning,Woonhuis
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 155
Inhoud woonhuis 543

Overige

Perceel oppervlakte 694
Vrijstaande woning Ja

Hendriks Makelaardij Nijmegen

Passage Molenpoort 17
6511HS Nijmegen (Gelderland)
T: 024 3818250
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Magdalena in Zetten?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis