Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Semi-bungalow (nr. 1) samen met een tweede woning (nr. 1a) op 3.945 m² grond, letterlijk gelegen aan de rand van het natuurgebied de Veluwe. Op het bouwvlak staan diverse, voormalig agrarische, gebouwen met een gezamenlijk oppervlak van 625 m². Het bouwvlak zelf is 3.850 m² groot. Naast het bouwvlak ligt 2.18.27 ha aaneengesloten stuk weiland, inclusief een bosje en houtsingel, welke optioneel te koop wordt aangeboden. Vanuit de woning staat u met 100 m. in het bos. Natuurgebied de Renderklippen ligt op 1 km afstand van de woning. Een uniek stukje natuur bestaande uit een in de ijstijd gevormde stuwwal. Van daaruit kunt u op vele manieren genieten van de natuur. De bossen zijn goed voorzien van ruiterpaden, losloop gebieden voor honden en mountainbike routes. Geen zin in drukte? Als u de bossen eenmaal kent zult u merken dat er voldoende gelegenheid is om in alle rust erop uit te trekken. Verbaas u niet als u een vosje, ree of een wild zwijn tegenkomt.

Belangrijkste kenmerken - 2 woningen op één erf: uitstekend geschikt voor mantelzorg, B&B of te verhuren als zelfstandige woonruimte. - Ligging op de rand van natuurgebied “De Veluwe”. - Goede ontsluiting naar het dorp Heerde. - Vrij gelegen met uitzicht op het zuiden. - Degelijke woning die naar eigen wens te moderniseren is. - Voormalig agrarische bebouwing kan ingezet worden bij herontwikkeling. - Optioneel te koop: 2.18.27 ha weiland, incl. bosje en houtsingel.

Woning (nr. 1), semi-bungalow Een degelijk gebouwde woning van 1975, opgetrokken met spouwmuren en voorzien van een pannengedekt zadeldak. Er is een kelder aanwezig met een stahoogte van 1,84 m. De inhoud van de woning is 435 m² en alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond. Verwarming vindt plaats middels heteluchtverwarming en in de woonkeuken is als extra een gaskachel aanwezig. De verwarmingsketel is van 1975 en een boiler (leeftijd onbekend) zorgt voor de warmwatervoorziening. De woning is netjes en verdient modernisering welke naar eigen inzicht kan worden uitgevoerd. De gehele woning is uitgevoerd in verdikt enkel glas en het dak is geïsoleerd. De verdiepingsvloeren zijn van hout, onder de woning is een kruipruimte aanwezig die via 2 zijden te bereiken is. Het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2013 uitgevoerd. De tuin is eenvoudig en netjes onderhouden. Achter de woning is een ruim terras, gelegen op het zonnige zuiden. Indeling begane grond: hal met trapopgang, woonkamer, woonkeuken, slaapkamer, bijkeuken annex achter entree, toegang naar de kelder, toiletruimte, doucheruimte. Indeling 1e verdieping: ruime overloop, berging annex stookruimte, 2 ruime slaapkamers, veel bergruimte achter de knieschotten.

Woning (nr. 1a), 'Kookhuis' Op het perceel staat een zogenaamd kookhuis. Deze zelfstandige woonruimte is in 1953 gebouwd en meet circa 38 m² bestaande uit een keuken, woonkamer, slaapkamer en een bijkeuken met douche en toilet. Het kookhuis heeft een eigen gas-, riool- en KPN-aansluiting; het water en elektra komen via woning nr. 1. De woning is steens opgetrokken en grotendeels voorzien van een zadeldak met dakpanplaten. Het dak is middels sandwichpanelen geïsoleerd. De buitenwanden zijn aan de binnenzijde afgetimmerd, er is een vermoeden van aanwezigheid van asbest. De vloer is van beton. Verwarming vindt plaats middels een gaskachel (woonkamer) en 2 gevelkachels (keuken en bijkeuken). Een gehuurde geiser zorgt voor de warmwatervoorziening.

Optioneel te koop, weiland met bosje en houtsingel Naast het bouwvlak ligt ruim 2 ha aan weiland tezamen met een klein bosje en een gesnoeide houtsingel. Het terrein is enigszins glooiend en bestaat uit zandgrond.

Herontwikkeling De locatie kan in de huidige staat prima in gebruik worden genomen en het object leent zich voor herontwikkeling. Heeft u ideeën hierover dan adviseren wij u een specialist in te schakelen. Wij wijzen u nadrukkelijk op uw onderzoeksplicht in deze. De gemeente doet de uitnodiging om met een goed plan te komen voor het opnieuw inrichten van het gehele perceel.

Ouderdoms- en asbestclausule zijn van toepassing.

De Hypotheker logo

Bereken je maandlasten van dit huis

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 435

Overige

Perceel oppervlakte 3945
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Steenvoortseweg in Heerde?

Aangeboden door:

Noord Veluwse Makelaardij o.g. .