Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ons huis staat aan de voet van een heuvelgebied met bos en boomgaarden (gratis appels en peren plukken!), en tevens op loopafstand van het Wylerbergmeer en de Ooijpolder. Tezamen vormt dit een uniek en veelzijdig stukje natuur in Nederland, op enkele km's afstand van Nijmegen. Het huis is gebouwd in 1961 in een rijtje van vier aan een hofje waar voor ieder huis een parkeerplaats is en een toegang tot de kelder, die vroeger garage was. Het pand is geheel onderkelderd (44m2) en heeft een voorraadkelder met raampje; een waskelder waarin de verwarmingsketel staat (huur 2016) en een grote kelder van 28m2 die goed geïsoleerd en opvallend droog is, met dubbelglazen pui en brede buitendeur. De onderkeldering heeft een hoogte van 1.96m en zou gemakkelijk bewoonbaar gemaakt kunnen worden.

Begane grond:
De entree heeft een garderobehalletje en een toilet met natuurstenen vloer en de trap naar de eerste verdieping. De gang is 4,96 x 0.91 en de garderobe nis is 1,58 x 0,88m. 

De doorzon woonkamer is 7,8 x 3,8/3,2m (30m2), heeft een open haard en biedt toegang tot een halfopen, witte keuken (Poggen Pohl) van 3,21 x 2,34m met granieten aanrecht en bar. De keuken ziet er nog netjes uit, echter de apparatuur is gedateerd, met uitzondering van de vaatwasser (Bosch), die 3-4 jaar oud is. De woonkamervloer bestaat uit houten vloerdelen en is aan vervanging toe. De keuken geeft toegang tot de tuin (6 x 9,5m) die volledig omheind is, met een poort en achterom. De tuin ligt op het zuiden en er staat een sfeervolle grote magnoliaboom die als natuurlijke parasol dient in de zomer. Onder de grasmat is de afwatering van het hemelwater en het putje gerealiseerd middels een infriltratiekrat van 1000 liter.

De eerste verdieping bevat drie slaapkamers, een gedateerde badkamer met enkele wastafel en ligbad, plus een vide met ruime inbouwkast en een separaat natuurstenen toilet. De afmetingen van de kamers: 
kamer 1: 3,15 x 3,20 plus inbouwkast (hang-legkast)
kamer 2: 3,00 x 3,20 minus hoek inbouwkast (0,90 x 0,55)
kamer 3: 3,00 x 2,40 plus inbouwkast (legkast)
badkamer: 1,65 x 1,55
Vide inclusief grote inbouwkast: 2,90 x 1,70 (de inbouwkast met hang- en leggedeelte is 2,90 x 0.60) 
plus een nis van 1,50 x 0,90
gang: 3,09 x 1,57 minus hoek inbouwkast (0,90 x 0,55)

In 2010 hebben wij een grote zolderverdieping gerealiseerd die met vaste houten trap bereikt wordt. De zolder is een grote, hoge en volledig geïsoleerde ruimte van ongeveer 40m2 met een ondiep balkon over de gehele breedte met buitenstopcontact, een dubbelglazen pui van 5 meter breed op het zuiden en met een prachtig uitzicht op de beboste heuvels. De pui heeft twee brede naar binnen slaande draai-kiepdeuren, waar goed met enkele personen te zonnen is in februari en zelfs met Kerst. Je waant je op vakantie in het buitenland! Aan de noordkant is een 4,5 meter brede dakkapel. De zolder wordt verwarmd middels een houtkachel. Er is ook een gasaansluiting aanwezig, evenals een waterleiding -en afvoer. De zolder etage biedt vele mogelijkheden, bijv als kantoor of slaapkamer, maar ook voor het realiseren van meerdere slaapkamers. 

De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas. De begane grond heeft hoofdzakelijk dubbel glas; de eerste verdieping heeft hoofdzakelijk enkel glas. De woonkamer heeft geen vloerisolatie maar de kelder eronder is wel geïsoleerd, waardoor de woonkamervloer niet koud wordt. Het dak van de zolder is geheel geïsoleerd en de pui en dakkapel zijn voorzien van HR+ glas.

De woonkamer en keuken zijn in 2017 volledig gewit. Het buitenschilderwerk van de begane grond en de kelder is in 2016 en 2017 gedaan. Het buitenschilderwerk op de eerste verdieping moet gebeuren, maar je zou ook kunnen overwegen de ramen (en kozijnen?) meteen te vervangen door isolatieglas. 

Eerst kopen of verkopen?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 574

Buiten

Garage mogelijk Ja

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
Grond EigenGrond
Balkon Ja
Ligbad Ja
Zolder Ja
Bosrand Ja
Bosrijk Ja
CV ketel Ja
Dak type Zadeldak
Tuin opp 57
Afwerking Eenvoudig
Energielabel E
Openhaard Ja
WC fontein Ja
Opstap bus Ja
BouwjaarCV 2016
Keuken type halfopen keuken
Perceel oppervlakte 145
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Aanvaarding InOverleg
Buitenkraan Ja
CV brandstof gas
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 6
TypeCV ketel HRE
Warm waterCV Ja
Allesbrander Ja
CV ketel combi Ja
Dak opmerking Het dak is in 2010 gebouwd en geïsoleerd
Materiaal dak pannen
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 30
Lagere school Ja
Opmerking tuin waterputje, magnolia, achterom, volledig omheind
Wastafel enkel Ja
Zolder trap type Vaste trap
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Balkon opmerking De zolder heeft een ondiep balkon (70cm) over de gehele breedte van de glazen pui (5m)
CV ketel eigendom huur
Kwaliteit keuken Normaal
Kwaliteit object Normaal
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Balkon achterkant Ja
Kabel aansluiting Ja
Nabij winkels desc Grote supermarkt Plus met diverse kleinere winkels en postkantoortje eromheen
Keuken opmerkingen De keuken is 20 jaar oud maar ziet er nog goed uit. De vaatwasser is vier jaar oud (Bosch), de overige apparatuur is gedateerd.
Parkeer opie gratis Ja
Parkeergelegenheid Ja
Zolder aantal kamers open ruimte
Verwarming opmerking De vloer is niet direct geisoleerd maar doordat er een geïsoleerde kelder onder zit, heb ik toch aangegeven dat de vloer is geïsoleerd.
Ligging achtertuin zuid Ja
Creche kinderdagverblijf Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Schilderwerk beneden goed, Schilderwerk eerste verdieping matig
Onderhoud buiten opmerking Vanwege onze konijnen hebben we 'onkruid' laten groeien in de tuin. Zelf houden we wel van een wat verwilderde tuin maar smaken verschillen. Er is in 2015 een terras met kleine betontegels aangelegd en omheining gerealiseerd.
Belangrijk buiten opmerking Onder de grond is een infiltratiekrat geplaatst van 1000 liter om het hemelwater te verwerken. Ook het putje van de buitenkraan komt hierop uit.
Parkeerkelder bezoek gratis Ja
Aantal zolderkamers mogelijk meer dan 2 kamers
Voorzieningen binnen opmerking 3 slaapkamers, vide met inbouwkast en zwevend toilet met natuurstenen afwerking, volledige onderkeldering met dubbelglazen pui.

Deze woning wordt aangeboden door: Inge Delfin

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Plataanstraat in Beek Ubbergen?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis