Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

UNIEKE KANS: RUSTIG BUITEN WONEN OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE!
VOORAANKONDIGING:
Het betreft hier de verkoop van 2 nieuw te realiseren royale woningen. Deze woningen worden gerealiseerd op een perceel van de monumentale herenboerderij "Kraayenhof". Het totaal omvat 1,5 hectare. Het toekomstige geheel bestaat uit 5 woningen waarvan de bestaande boerderijwoning op termijn te koop komt. Twee van de nieuwe te realiseren woningen zijn al verkocht. (Deze nieuwe eigenaren zijn de initiatiefnemers van dit project.)
Kraayenhof betreft een wederopbouwboerderij met de daarbij karakteristieke U-bebouwing: een woonhuis, haaks daarop twee grote schuren, ertussen een beklinkerde binnenplaats. De grote plaatstalen schuur die noordelijk van de binnenplaats staat zal worden gesloopt. De aangeboden woningen worden in de huidige, oostelijk gelegen, schuur gerealiseerd. Deze woningen worden casco opgeleverd, voorzien van een nieuw dak met dakramen, gerestaureerde hooiluiken als dakkapellen en een gerestaureerde buitengevel. De afbouw aan de binnenzijde kan geheel naar eigen inzicht en keuze gerealiseerd worden; een impressie van de mogelijkheden vindt u in de bijgaande tekeningen. Bij de casco oplevering is een aansluiting op een gezamenlijke duurzame energie-installatie inbegrepen.
De woningen worden geheel in eigendom overgedragen op een eigen kavel. Deze kavels kunnen naar eigen inzicht (tuin/terras) ingedeeld worden, rekening houdend met het bestemmingsplan. Het omliggende perceel blijft de huidige ruimte en weidsheid behouden en daarmee het vrije landelijke karakter. Dit omliggende perceel, de binnenplaats en de resterende delen van beide schuren worden mandelige grond: gezamenlijk eigendom en gebruik. In de schuur waarin deze beide huizen worden gebouwd blijft een groot (circa 100 m2) gezamenlijk deel over waarvan de functie in overleg bepaald kan worden. De open kapschuur aan de andere kant van de binnenplaats kan worden gebruikt als berging, tevens wordt daar de technische ruimte voor de duurzame energievoorziening geplaatst.
De voordelen van schaalgrootte worden optimaal benut in duurzame oplossingen voor energie (warmte en elektra). Een onderdeel daarvan is de al lopende aanvraag bij de gemeente Berg en Dal voor een eigen zonnepanelenveld.
Kraayenhof ligt in de Ooijpolder op een fantastische locatie midden in het groen en de natuur, rustig tussen landerijen, vennen en wielen (kolken). De uiterwaarden van de Waal liggen op loopafstand. De uitgestrekte Ooijpolder leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten.
Het betreft hier een unieke locatie waar het heerlijk rustig buiten wonen is. Het centrum van Nijmegen ligt op circa 10 km afstand, circa 15 minuten rijden met de auto, circa 30 minuten fietsen. Kleve ligt op circa 17 km afstand.
Duffeltdijk 1A Leuth
Eengezinswoning/hoekwoning
Optionele indeling (zie tekening):
Begane grond: Entree, hal, bergkast, toilet, woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, keuken, bijkeuken met toegang naar de tuin.
1e Verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer.
Perceeloppervlakte: 528 m2
Woonoppervlakte: 173 m2
Bouwjaar: 2018
Vraagprijs: € 470.000,- K.K.
Duffeltdijk 1B Leuth
Eengezinswoning/tussenwoning
Optionele indeling (zie tekening):
Begane grond: Entree, hal, toilet, woonkamer, keuken met toegang naar de tuin, bijkeuken. Vanuit de hal te bereiken slaap/werkkamer op de begane grond.
1e Verdieping: Overloop, 4 slaapkamers, badkamer.
Perceeloppervlakte: 600 m2
Woonoppervlakte: 186 m2
Bouwjaar: 2018
Vraagprijs: € 450.000,- K.K.
BIJZONDERHEDEN
- Bestemmingsplanwijziging in aanvraag.
- Alle maten, oppervlaktes zijn nu nog circa maten. Na definitieve inmeting van het Kadaster volgen de definitieve perceeloppervlakte.
- Het betreft hier gedeeltelijk een mandelig terrein.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Eerst kopen of verkopen?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenwoning
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 186
Inhoud woonhuis 615

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type zadeldak
Tuin opp 549
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Bijkeuken Ja
Energielabel n.v.t
Landelijk Ja
Hellend dak pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 600
Tuin achter Ja
Tuin diepte 5000
Tuin breedte 1098
Tussenwoning Ja
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Prijs opmerking vraagprijs
Bijgebouw schuur Ja
Eengezinswoning Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 5
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin oost Ja

RAS Makelaars & Hypotheken

Hoofdstraat 50
6671CE Zetten (Gelderland)
T: 0488-420044
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Duffeltdijk in Leuth?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis