Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dorps, groen en bijzonder sfeervol; oftewel de drie kernwoorden van de nieuw te bouwen woonwijk Rimpeler. In de nieuwbouwwijk Rimpeler word je omgeven door groen. De nieuwe straten vormen zich naar de eeuwenoude omgeving, waardoor er een zeer karaktervolle woonwijk ontstaat. Een fijn thuis voor gezinnen waar jij wellicht onderdeel van kunt worden!
Heb jij altijd al gedroomd van het bouwen van je eigen droomhuis? Project Rimpeler FASE 1 biedt jou de mogelijkheid om één droomwoning te realiseren op deze centrale locatie in Putten. De nog beschikbare tweekappers zijn stuk voor stuk uniek! Wij kunnen je een ding verzekeren… in deze tweekappers is aan ruimte en aan wooncomfort geen gebrek. Door de vormgeving hebben ze een geheel eigen uitstraling in deze nieuwe woonwijk. Dat is nog eens écht nieuw binnenkomen straks!
Door de nieuwe regelgeving worden woningen steeds duurzamer, zo ook de woningen in Rimpeler. De woningen in dit project voldoen nu al aan de nieuwe eisen die pas op 1 januari 2019 ingaan. De woningen worden BENG opgeleverd (BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw). Om te voldoen aan deze eis zijn de woningen in Rimpeler gasloos en voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Zo ben jij tenminste voorbereid op de toekomst met deze nieuwe technieken.
We begrijpen volkomen dat je nieuwsgierig bent geworden naar deze woningen. De mogelijkheid om een duurzaam en op de toekomstgerichte woning te bouwen heeft al veel woningzoekers geboeid. Maar ook die vormgeving, de ruimte en de oriëntatie van de woningen zal ook jou vast aanspreken. Lees snel verder dan lichten wij de bijzonderheden voor je uit.
Wat een uitstraling! Dat speelse gemixte metselwerk vind je bijna nergens, maar wel in de nieuwe woonwijk Rimpeler. Bij de eerste aanblik zie je al direct dat dit een uitzonderlijke tweekapper is. Door de dakconstructie valt deze woning sowieso wat meer op dan de andere woningen in de nieuwe wijk. De erker aan de voorzijde breekt het beeld van de gevel en resulteert binnen natuurlijk in meer ruimte. Bij deze woning met een ruimte van maar liefst 5,70m breed.
De woonkamer aan de voorzijde geniet van meer ruimte door de erker die hier wordt gerealiseerd. In de aangebouwde berging heb je voldoende ruimte voor het opbergen van diverse spullen. In dit type zijn op de eerste verdieping drie slaapkamers, een vaste praktische kast en een badkamer ingetekend. Genoeg ruimte zo toch?
De tweede verdieping is momenteel een open ruimte, maar hier heb je nog voldoende mogelijkheden voor het creëren van bijvoorbeeld meer slaapkamers.
De bouwnummers van dit type die momenteel vrij zijn:
- Bouwnummer 10 ONDER OPTIE
Koopprijs € 455.000,- v.o.n.
Woonoppervlakte ca. 170 m²
Perceeloppervlakte ca. 330 m²
- Bouwnummer 19 ONDER OPTIE
Koopprijs € 439.500,- v.o.n.
Woonoppervlakte 170 m²
Perceeloppervlakte ca. 295 m²
BIJZONDERHEDEN VAN DEZE BOUWNUMMERS:
- Nieuwbouw twee-onder-één-kapwoningen gelegen in de nieuw te bouwen woonwijk Rimpeler vanuit de eerste fase;
- Unieke mate van wooncomfort;
- Woningen worden BENG (Bijna Energie Neutraal) opgeleverd en voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming- en koeling;
- Sanitair in de woning wordt uitgevoerd van het merk Villeroy en Boch;
- De woningen worden niet voorzien van een keuken, deze mag je geheel naar eigen smaak uitzoeken;
- De woning wordt voorzien van zonnepanelen t.b.v. de energieopwekking;
- Stuk voor stuk zijn deze woningen uniek met een geheel eigen vormgeving;
Interesse in een van deze beschikbare bouwnummers? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van de makelaarskantoren. Zij staan je graag te woord over de mogelijkheden van het project.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning 2-onder-1-kapwoning,eengezinswoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 170
Inhoud woonhuis 649
Aantal verdiepingen 3

Overige

Garage Ja
Zolder Ja
Dak type Zadeldak
Dakraam Ja
Woontype Woonhuis
In aanbouw Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 295
Tuin achter Ja
Dak opmerking Dak materiaal: pannen
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Aantal toiletten 1
Garage aangebouwd steen
Aantal slaapkamers 3
Verwarming opmerking vloerverwarming gedeeltelijk
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Zielman Makelaardij - Putten

Dorpsstraat 44
3881BE Putten (Gelderland)
T: 0341 360 244
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Rimpeler type F1 (bouwnummers 10 & 19) in Putten?