Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EXCLUSIEVE BOUWKAVEL in het buitengebied/buurtschap ‘Telgt’
Bent u op zoek naar een ruime bouwkavel om uw eigen droomhuis te realiseren? Dan is deze fijne locatie in het buitengebied van Ermelo misschien iets voor u! Deze bouwkavel is landelijk en rustig gelegen en is ca. 1.000 m2 groot. Door functiewijziging is er o.a. ruimte vrij gekomen voor deze bouwkavel achter de bestaande woonboerderij met mogelijkheden voor een riant landhuis met bijgebouw in overeenstemming met de specifieke bouwaanduiding in het Bestemmingsplan.
Algemeen
Het perceel met bouwkavel is gelegen aan de Telgterweg nabij huisnummer 323 op het terrein van een voormalig agrarische bedrijf. Door functieverandering en het slopen van agrarische opstallen kunnen enkele nieuwe woningen gebouwd worden. 1 bouwkavel is nog beschikbaar. De verkoper zal de kadastrale inmeting verzorgen. Verkennend bodemonderzoek heeft plaats gevonden en er zijn geen belemmeringen voor de nieuwbouw (bodemonderzoekrapport ter inzage). Er kan gebouwd worden volgens het bestemmingsplan Telgterweg 323 welke op aanvraag beschikbaar is. Op de website van de Gemeente Ermelo en via Ruimtelijke Plannen is tevens de informatie te vinden wat betreft het bestemmingsplan en de desbetreffende regels.
Mogelijkheden voor de nieuw te bouwen woningen:
De vrijstaande woning mag een bouwvlak hebben van 9 x 11,65 meter en een inhoud van max. 750 m3 exclusief onderkeldering. Een goothoogte van 3 meter en nokhoogte van 9 meter. Tevens is de bouw toegestaan van een vrijstaand bijgebouw.
Voor rekening koper komen o.a. kosten van de architect, vergunningen, leges, aansluitingen voor de nutsvoorzieningen en inrichting en beplanting terrein conform gemeentelijke richtlijnen.
Bijzonderheden:
- Ruim perceel met bouwkavel van ca. 1.000 m²
- Mogelijkheid om grond bij te kopen
- Nieuw te bouwen vrijstaande woning met bijgebouw
- Projectnotaris is Notariskantoor W.J. Doorn in Ermelo
- Centrum en scholen op redelijke afstand. A28 uitstekend bereikbaar
- Geschikt voor het houden van kleinvee
- Erfdienstbaarheid voor bebouwing m.b.t. zichtlijn van de bestaande boerderij
Belangstelling? Maak dan gerust een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Aantal toiletten 0
Show with reservation -1

Jan van den Berg Makelaardij en Hypotheken

Doktor Holtropstraat 61
3851JG Ermelo (Gelderland)
T: 0341-558802
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Telgterweg in Ermelo?