Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bouw uw droomwoning!

De kern Wellseind ligt op een oeverwal, evenals Delwijnen dat iets meer naar het noorden ligt. Tussen deze twee kernen ligt dit plangebied op de grens van oeverwal en komgronden.
Langs deze Wellseindsestraat worden 2 nieuwe woonpercelen van elk circa 1500 m² aangelegd. Van beide percelen wordt een gedeelte ruim één meter verhoogd tot iets boven het niveau van de Wellseindsestraat. Op deze 'terpen' worden vrijstaande woningen gerealiseerd op basis van een eigentijdse ontwerp.

Op de vrije kavel kunt u geheel naar wens en in uw opdracht een droomhuis laten ontwerpen en bouwen. De koper is verder niet gebonden aan aannemers of andere partijen. Het bestemmingsplan staat de bouw van één vrijstaande woning per kavel toe en biedt de mogelijkheid voor het bouwen van een royale woning met bijgebouwen.

Vanaf de straatzijde gezien bestaan de bouwvolumes uit één bouwlaag met een relatief hoge kap. De hoofdvolumes worden voorzien van een zadeldak met een dakhelling tussen 45° en 60°. De eerste woning vanaf Lenshoek heeft een nokrichting haaks op de straat; de tweede een nokrichting parallel aan de straat. De goothoogte bedraagt voor 70% maximaal 3,5 meter.De overige 30% mag variëren tussen 1 meter hoger of 1 meter lager. De breedte van de voorgevel is maximaal 9 meter. De bouwhoogte bedraagt maximaal 8,5 meter ten opzichte van het straatpeil. De bijgebouwen kunnen vrijstaand of aan het hoofdgebouw vast gebouwd worden. Voor wat betreft de hoogten van een aangebouwd bijgebouw geldt het peil van het hoofdgebouw. Ingeval van een vrijstaand bijgebouw het aangrenzende erf. De goothoogte bedraagt maximaal 3 meter en de bouwhoogte maximaal 6 meter. Een zadeldak is verplicht met dezelfde dakhellingen als het hoofdgebouw. Ingeval het volume van het bijgebouw los staat van het hoofdgebouw is een verbinding met hoofdgebouw met een plat dak toegestaan.

Het dorpje Wellseind ligt centraal in de Bommelerwaard en heeft een goede bereikbaarheid, binnen 10 autominuten is de snelweg A2 bij Zaltbommel bereikbaar, de stad 's-Hertogenbosch ligt op ongeveer 15 minuten afstand. De steden Utrecht en Eindhoven bevinden zich op 30 minuten afstand en Amsterdam is met 60 minuten te bereiken.

De kavel koopt u vrij op naam. Dat betekent dat bijkomende kosten, zoals bijvoorbeeld BTW en notariskosten voor de levering, voor rekening van de verkoper zijn. Eenmalige financieringskosten, waaronder kosten voor de hypotheekakte komen voor rekening van koper.

Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond
Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0
Aantal verdiepingen 0

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Garage Ja
Woontype Bouwgrond
In overleg Ja
Landelijk Ja
Perceel oppervlakte 2000
TypeCV ketel Eigendom
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 0

Oomen Makelaardij & Taxaties

Burg. Posweg 80
5306GG Brakel (Gelderland)
T: 0418-677008
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Wellseindsestraat in Well?