Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen op een royaal perceel met een gunstige ligging nabij het centrum van Nijkerk? Dat kan met deze HOEKWONING die wij u namens Woningstichting Nijkerk mogen aanbieden! De woning is gesitueerd op een royaal perceel van ca. 295 m², met een op het westen georiënteerde diepe achtertuin. Naast het centrum zijn ook basisscholen, de rondweg en supermarkten binnen bereik. De binnenzijde van de woning dient gemoderniseerd te worden, dit biedt u de mogelijkheid een thuis te creëren, geheel naar eigen wens, smaak en indeling, op een ideale locatie! De Woningstichting Nijkerk heeft al diverse zaken aangepakt, waaronder o.a.; aanbrengen cementvloer op de begane grond, wanden behang-klaar gemaakt en tegelwerk keuken verwijderd. Bouwjaar 1957. Woonoppervlak 76 m². Perceeloppervlak 260 m².

INDELING

Begane grond: entree/hal, meterkast, toilet met fonteintje, praktische trapkast, toegang tot doorzonwoonkamer met gaskachel. Vanuit de hal bereikt u eveneens de ruimte voor een dichte keuken aan de achterzijde van de woning, met deur naar de achtertuin. De keuken is naar eigen wens en inzicht te realiseren. De achtertuin is deels bestraat en aangekleed met groene borders. De tuin beschikt over een achterom en een vrijstaande stenen berging van ca 7 m2. Door de diepte van deze tuin, bijna 20 meter, zijn er veel mogelijkheden om er iets moois van te maken!

Eerste verdieping: overloop, één slaapkamer aan de voorzijde en twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning, waarvan twee voorzien van vaste kasten. De eenvoudige badkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en beschikt over een douche en wastafel.

Tweede verdieping: de bergzolder met klein dakraam is bereikbaar middels een vlizotrap. De opstelling cv-ketel (Intergas 2016) is hier aanwezig.

Toegevoegde waarde - Hoekwoning op ruim perceel - Diepe zonnig gelegen tuin - Zonnige diepe tuin op het westen - Gelegen op een mooie locatie nabij het centrum

VERKOOPVOORWAARDEN

Deze woning wordt aangeboden namens Woningstichting Nijkerk (WSN) tegen de volgende voorwaarden:

• Huurders van WSN die uiterlijk op 16 januari 2019 reageren, krijgen voorrang om de woning te kopen. Als er meer huurders reageren, heeft de kandidaat-koper die het langst in zijn huidige huurhuis woont voorrang. • Inschrijfformulieren en informatie zijn verkrijgbaar bij Zijlstra Era Makelaardij. • Bezichtigingen worden pas ná 16 januari 2019, de sluitingsdatum van de inschrijfperiode, gepland. • Alle eigendomsoverdrachten vinden plaats bij VBC Notarissen te Nijkerk • Het voordeel van overdrachtsbelasting is voor verkoper • Zelfbewoningsplicht van 2 jaar

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 283

Overige

Perceel oppervlakte 295

Zijlstra ERA Makelaardij

Brede Beek 22
3861BD Nijkerk (Gelderland)
T: 033 - 245 33 23
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de De Ruyterstraat in Nijkerk?