Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een leuke, rustige plek in Beuningen gelegen appartement. Het appartement zal per ommegaande gerealiseerd worden. Het beschikt over een woonkamer, open keuken, was- /opbergruimte en badkamer met een slaapruimte op de verdieping. Dit appartement is gelegen op een gezellige plek, nabij winkels, uitvalswegen en openbaar vervoer. Een prima appartement voor starters op de woningmarkt!
Begane grond:
Entree aan rechter voorzijde van het appartement, ruime woonkamer met veel daglicht inval, open keuken, toilet en was-/opbergruimte.
Verdieping:
Op de verdieping bevindt zich de badkamer met douchecabine en wastafel en een open slaapruimte.
Het appartement zal in 2019 gerealiseerd worden en beschikt deels over HR++ glas.
Het appartement is gelegen aan een pleintje in Beuningen-West. Aan dit pleintje zijn onder andere een cafetaria, kapsalon, schoonheidssalon, twee kantoren en een chinees afhaal restaurant gevestigd. De locatie is dicht bij uitvalswegen en vele voor de hand liggende voorzieningen.
Het appartement is goed te bereiken met het openbaar vervoer, een bushalte bevindt zich op 200m. Hiermee is Nijmegen gemakkelijk en snel te bereiken.
Achter het appartement ligt een stuk beplanting welke bij de gemeente eventueel bij te kopen is, zodoende kan er een achtertuin gecreëerd worden.
LET OP: Dit appartement moet nog gerealiseerd worden. Foto's zijn van potentiële situatie. Plattegrond is van eerder getransformeerde bedrijfsunit in zelfde blok. De grootte is gelijk, indeling kan verschillen.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 61
Inhoud woonhuis 247

Overige

Perceel oppervlakte 48
Show with reservation -1

Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kapitein Rondairestraat 1C
5015BC Tilburg (Noord-Brabant)
T: 0880306325
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Koolzaadveld 25 in Beuningen Gld?