Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Landelijk gelegen in het prachtige buitengebied tussen Ede en Otterlo mogen wij u deze vrijstaande woonboerderij met diverse opstallen aanbieden op een perceel van circa 4.250 m2 . Het is een ideale plek voor mensen die vrij willen wonen in combinatie met een aan huis gebonden beroep of bedrijf. Agrarische nevenactiviteiten zijn toegestaan, dus u kunt ook paarden of koeien in uw eigen weiland laten grazen. Deze woonboerderij verkeert grotendeels nog in de originele staat. Het vraagt erom met liefde te worden gemoderniseerd! De bereikbaarheid van het perceel is zeer goed, langs de kavel ligt een zandweg welke ontsluit op de Apeldoornseweg en de Barneveldseweg. De vrije ligging biedt rust en geeft mooie uitzichten over de omliggende weilanden. Dit terwijl de dorpskernen van Ede, Otterlo en Wekerom met alle voorzieningen in de nabijheid zijn. De totale grondoppervlakte kan uitgebreid worden tot ca. 51.490 m², er zijn ook mogelijkheden om met bijvoorbeeld 1 hectare of 2 hectare agrarische grond te kopen, meer informatie hierover via ons kantoor.

De woonboerderij bestond oorspronkelijk uit een voorhuis en de deel (het achterhuis), waar in vroegere tijden de koeien werden gehouden. In de loop der jaren is de deel verbouwd en zijn hier een badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafel, wasmachine aansluitingen en separaat toilet gerealiseerd. De deel betreft een grote open ruimte en de voormalige ligplaatsen van de koeien is in gebruik als bergruimte.
U komt de woning binnen via de zijkant. In het voorhuis bevindt zich een gesloten keuken met toegang tot de provisiekelder en opkamer. Aangrenzend aan de keuken is de eetkamer gelegen. De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een gaskachel met een schouw en een inbouwkast. Tevens bevindt zich in het voorhuis een royale kamer welke voor diverse doeleinden gebruikt kan worden.

Eerste verdieping: Via een overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers aan de voorzijde van de woning. Eén van de slaapkamers betreft een doorloopkamer. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een grote onafgewerkte ruimte, waar nog voldoende ruimte is voor het realiseren van enkele slaapkamers.

Extra informatie: De woning is gesitueerd op een ruim erf met de diverse opstallen en een grote tuin aan de voorzijde. Rondom het erf liggen de overige gronden, welke op dit moment in gebruik zijn als grasland. Het perceel grasland welke bij te kopen is betreft een mooie rechthoekige kavel. Op het erf zijn de volgende bijgebouwen aanwezig:
- Een voormalige stenen vee schuur met een oppervlakte van circa 35 m².
- Een stenen koeienstal met een totale oppervlakte van circa 245 m², voorzien van een ondergrondse mestopslag.
- Een kapschuur van circa 190 m², bestaande uit een stenen muur met damwand gevelbekleding. De kapschuur heeft een open gedeelte voor opslag, een garage en een werkplaats. Boven de garage en de werkplaats is een bergzolder aanwezig.
- Een voormalige houten vee schuur met een totale oppervlakte van circa 105 m².
Het geheel is ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een zzp-er die naast het wonen wellicht ook opslag kan creëren in de praktische schuurruimtes.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1938
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1938
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 695
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Dwarskap
Garage opp 245.44
Gaskachel Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 4250
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
Garage water Ja
Garage electra Ja
Garage vrijstaand Hout
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Henk Bos Makelaardij

Klomperweg 155A
6741PH Lunteren (Gelderland)
T: 0318-300160
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Apeldoornseweg in Otterlo?