Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

We hebben weer een ontzettend leuk 3-kamer appartement in de verkoop gekregen! Een instapklare woning, gelegen dichtbij het centrum aan de Huissensestraat 101-3 in Arnhem! Met een heerlijke lichte woonkamer, moderne keuken, verzorgde badkamer en twee ruime slaapkamers kom je niets tekort.

Kunnen we jou binnenkort de sleutel overhandigen? Twijfel niet en plan vandaag nog een bezichtiging!

Indeling

Derde verdieping
Het trappenhuis of de lift brengt je naar de derde verdieping, waar het appartement is gelegen. Je komt het appartement binnen in de hal met meterkast en toegang tot diverse vertrekken in het appartement.

De strakke afwerking, vele grote ramen en speelse indeling laten je hier gelijk thuis voelen. De ruimte is keurig afgewerkt met een mooie laminaatvloer en de strakke wanden zijn voorzien van rustige kleuren.
Een fijne bijkomstigheid is het feit dat deze hoogwaardige afwerking door het gehele appartement is doorgetrokken. De woonkamer is vergroot door de derde slaapkamer bij de woonkamer te betrekken, dit biedt tevens leuke mogelijkheden voor het creëren van bijvoorbeeld een werk-/studeerplek of een lees-/hobbyhoekje.
Daarnaast is het relatief eenvoudig de slaapkamer weer te realiseren, door middel van het plaatsen van een muurtje.

De keuken is via de hal te bereiken. De wandopstelling zorgt voor veel werkruimte en in de kasten kan al je keukengerei en de voorraad. En met diverse inbouwapparatuur sta je hier altijd comfortabel te koken!

Verder telt het appartement nu twee slaapkamers. Deze zijn van goed formaat, aangenaam licht en elke centimeter in de ruimte is optimaal te benutten! Ze grenzen beide aan de loggia (voorheen het balkon).

De badkamer is keurig netjes en verzorgd te noemen. Je bereikt de badkamer via de slaapkamers en de loggia. De ruimte is voorzien van een wastafel en een douchehoek. Het toilet is een aparte ruimte, gelegen in de hal; ideaal!

Loggia
Het voormalige balkon is dicht gezet, waardoor er nu een loggia is ontstaan, een dichte ruimte waar je bij mooi weer de ramen open zet en bij slechter weer lekker achter de dichte ramen kunt zitten.

In de onderbouw van het complex is een eigen berging voor je fietsen en extra spullen. De auto parkeer je rond het complex op straat.

Buurt
Het voordeel van wonen in Malburgen Oost is dat je zo naar het gezellige centrum van Arnhem loopt! Hier vind je een groot winkelaanbod en heerlijke restaurants. In de buurt zijn o.a. verschillende scholen en een winkelcentrum, met 1 x per week een eigen markt, alsmede een MFC met bijvoorbeeld een apotheek. Het openbaar vervoer is uitstekend en wanneer je de rust op wilt zoeken kun je terecht in de prachtige uiterwaarden.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat,Appartement
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 210

Overige

Show with reservation -1

Hendriks Makelaardij Arnhem

Steenstraat 9a
6828CA Arnhem (Gelderland)
T: 026 - 4424005
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Huissensestraat in Arnhem?