Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen op een royaal perceel met een gunstige ligging nabij het centrum van Nijkerk? Dat kan met deze TUSSENWONING die wij u namens Woningstichting Nijkerk mogen aanbieden! De woning is gesitueerd op een royaal perceel van ca. 200 m², met een diepe achtertuin. Naast de voorzieningen die het centrum biedt, zijn ook scholen, openbaar vervoer en supermarkten binnen bereik. De binnenzijde van de woning dient gemoderniseerd te worden. Zo is deze woning nog niet voorzien van een CV-installatie, en zijn de ramen grotendeels enkel glas,. Ook de meterkast is aan vernieuwing toe. Dit biedt u de mogelijkheid om van een kluswoning een eigen thuis te creëren, geheel naar eigen wens, smaak en indeling, op een leuke locatie! Bouwjaar 1960. Woonoppervlak 98 m². Perceeloppervlak 200 m².

INDELING

Begane grond: entree/hal, meterkast, toilet, trapopgang naar de 1e verdieping, praktische verlaagde kelderkast, toegang tot doorzonwoonkamer met vaste kast en gaskachel. In de woonkamer is dubbelglas aanwezig. Vanuit de hal bereikt u eveneens de ruimte voor een dichte keuken aan de achterzijde van de woning, met deur naar de achtertuin. In de keuken is de geiser gesitueerd die warmwatervoorziening regelt in de woning. De keuken is verder naar eigen wens en inzicht te realiseren. De achtertuin is deels bestraat en aangekleed met groene borders. De tuin beschikt over een achterom en een vrijstaande stenen berging van ca 10 m2. Door de diepte van deze tuin, bijna 16 meter, zijn er veel mogelijkheden om er iets moois van te maken en van de zon te genieten!

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers met vaste kasten, waarvan één slaapkamer aan de voorzijde en twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning. De eenvoudige badkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en beschikt over een douche, wastafel en aansluiting was-apparatuur.

Tweede verdieping: bereikbaar middels een vaste trap. Voorzolder met dakvenster. Eén slaapkamer eveneens met dakvenster en veel bergruimte achter de knieschotten. De nokhoogte van deze verdieping bedraagt 2 meter.

Toegevoegde waarde - Tussenwoning op ruim perceel - Diepe zonnig gelegen tuin - Vaste trap maar zolder in plaats van vlizotrap - Gelegen op een leuke locatie nabij het centrum

VERKOOPVOORWAARDEN

Deze woning wordt aangeboden namens Woningstichting Nijkerk (WSN) tegen de volgende voorwaarden:

• Huurders van WSN die uiterlijk op 6 maart 2019 reageren, krijgen voorrang om de woning te kopen. Als er meer huurders reageren, heeft de kandidaat-koper die het langst in zijn huidige huurhuis woont voorrang. • Inschrijfformulieren en informatie zijn verkrijgbaar bij Zijlstra Era Makelaardij. • Bezichtigingen worden pas ná 6 maart 2019, de sluitingsdatum van de inschrijfperiode gepland. • Alle eigendomsoverdrachten vinden plaats bij Notariaat van der Weij te Nijkerk • Het voordeel van overdrachtsbelasting is voor verkoper • Zelfbewoningsplicht van 2 jaar

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 325

Overige

Perceel oppervlakte 200

Zijlstra ERA Makelaardij

Brede Beek 22
3861BD Nijkerk (Gelderland)
T: 033 - 245 33 23
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Sparrenlaan in Nijkerk?