Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Blekemeer 22

Midden op de Veluwe ligt Uddel. Het dorp heeft ongeveer 2800 inwoners. De recreatiegebieden Uddelermeer en Bleke Meer zijn landelijk bekend. Uddel ligt in de gemeente Apeldoorn.

Op deze plek stond ooit een agrarisch bedrijf. De stallen zijn inmiddels gesloopt en daarvoor in de plaats worden vijf woningen gebouwd. De bestaande boerderijwoning met bijgebouw blijft bestaan en daarbij komen drie vrijstaande woningen en een dubbele erfwoning.

De natuur op en om het erf blijft zoveel mogelijk behouden. De Hierdense Beek met boombeplanting geeft het geheel karakter. De bestaande doorbraak van de houtsingel wordt gebruikt als wandelpaadje voor een informele ontsluiting van het erf. De beplantingen, bestaande uit bomen, een boomgaard en hagen vormen het nieuwe ruimtelijk kader van het erf. Het groene pleintje midden op het erf is een ontmoetingsplek voor jong en oud, eventueel te voorzien van gemeenschappelijke speelattributen en/of een kleine dierenweide.

Over de inrichting en het onderhoud van de landschappelijk beplanting zijn afspraken gemaakt met de gemeente. De verplichting tot aanleg, onderhoud en instandhouding gaat over op de kopers.

De nieuwe woningen worden gebouwd in een landelijke stijl. Daardoor blijft de herinnering aan het agrarische bedrijf dat er ooit stond in ere. De woningen worden ruim opgezet en zijn straks van alle luxe voorzien. Duurzame materialen als baksteen, gebakken pannen en riet garanderen een lange levensduur. Speels en warm door het terugleggen en verspringen van gevels en het gebruik van onderhoudsarm, verduurzaamd hout.

Kleinere ramen en vensters aan de kant van het erf waarborgen uw privacy. De grote ramen en vensters richting het landschap halen de natuur in huis. Daglicht komt tot ver in de woning binnen. U geniet hier van het prachtige uitzicht op uw eigen terrein en het omliggende landschap.

Het bouwplan is goedgekeurd door de commissie ruimtelijke kwaliteit (welstand).

Het betreft de laatst beschikbare kavel (kavel V) met casco woning in dit plan. Bent u er op tijd bij, dan is er nog inspraak mogelijk op de tekeningen van de woning, zodat deze mede naar eigen idee kan worden vormgegeven. De kosten zijn dan ook geheel afhankelijk van de wijze van invulling.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.


Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1080

AgriTeam MidNed B.V.

Frankeneng 17-h
6716AA Ede (Gelderland)
T: (0318) 61 92 09
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Blekemeer in Uddel?