Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Leuke woning met uitbreidingsmogelijkheid tot 750 m³ op een prachtige plek gelegen in het buitengebied van Oene. De woning is gelegen op een ruime kavel met erf, grasvelden en ruim perceel bouwland.

De locatie

Welkom in deze goed onderhouden woning in Oene! Dit gezellige dorp heeft ongeveer 1.600 inwoners, kent verschillende voorzieningen en een bloeiend verenigingsleven. De ligging tussen natuurgebied de Veluwe en het IJsselvallei gebied maakt de gemeente Epe tot een toeristische trekpleister.

In de Gemeente Epe valt van alles te beleven. Van binnenspeeltuin tot museum en van kasteel tot galerie. Voor jong en oud is er genoeg aanbod. De bossen rondom Epe zijn het leefgebied van zwijnen, herten, reeën en vossen. Wandel eens langs de mooie sprengen en beken of haal uw hart op bij de bossen of de uitgestrekte heidevelden. Ook de nabij gelegen Hanzesteden Deventer en Zutphen zijn een bezoekje meer dan waard. De verbindingen met de rest van het land zijn uitstekend; binnen enkele minuten bereikt u de A50.

De woning

Deze woning is gelegen in het buitengebied tussen Epe en Oene, in buurtschap “De Boshoek”, een heerlijk vrij gelegen gebied. Rondom het perceel vindt u voornamelijk vrijstaande woningen en agrarische percelen. In Oene bevinden zich 2 basisscholen, een supermarkt en enkele ambachtelijke bedrijven.
De oorspronkelijke woning is opgetrokken met gemetselde spouwmuren, houten begane grond- en verdiepingsvloer en geïsoleerd dak. Later is de woning aan de achter- en zijkant uitgebreid (plat dak). Op de eerste verdieping is een dakkapel geplaatst. De woning is rondom voorzien van dubbel glas. De badkamer is in 2016 volledig vernieuwd met bubbelbad, wastafel en douchecabine.

De indeling

Begane grond: via de entree bereikt u de bijkeuken. De bijkeuken geeft u toegang tot de badkamer en tot de lichte open keuken. De keuken is voorzien van een inbouwkoelkast/vriezer en verlaagde gaskookplaat. Vanuit de keuken bereikt u de woonkamer en van hieruit de slaapkamer met kastenwand en het toilet.
1e verdieping: de vaste trap biedt u toegang tot de overloop/ het kantoor en de berging.

De inhoud van de woning is circa 219 m3; het bouwjaar dateert van circa 1958.
De woning wordt verwarmd door middel van een CV-ketel.

De buitenruimte

De kavel is niet alleen prachtig vrij gelegen, maar biedt ook tal van mogelijkheden! De totale kavel van ruim 2 hectare is opgedeeld in erf, grasvelden omzoomd door beukenhaag en een perceel bouwland van ruim 1,4 ha. Dit perceel is ook zeer geschikt voor het houden van dieren (omzetting naar grasland).
Schuren
De stenen schuur is circa 9,0 x 5,15 meter groot. De nokhoogte is 3,5 meter. De vloer bestaat uit betonklinkers/ gestort beton, de wanden uit halfsteens gemetselde muren. De dakconstructie bestaat uit houten spanten en asbestvrije golfplaten en heeft deels een houten zolder.
De houten schuur is circa 7,3 x 4,8 meter groot. De nokhoogte 3,5 meter. De vloer is van gestort beton, met daarop houten wanden op gemetselde poer. De dakconstructie bestaat uit houten spanten met een geïsoleerd (tempex) dak v.v. dakpanplaten.

De woning is gelegen in het bestemmingsplan buitengebied van de gemeente Epe. Volgens dit bestemmingsplan mag de huidige woning worden uitgebreid tot maximaal 750 m³, of mag er een nieuwe woning met deze inhoud worden gerealiseerd.


Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 68
Inhoud woonhuis 219
Aantal verdiepingen 2

Overige

CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 21779
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 1
Bijgebouw schuur check Ja

AgriTeam MidNed B.V.

Frankeneng 17-h
6716AA Ede (Gelderland)
T: (0318) 61 92 09
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Boshoekerweg in Oene?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis