Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bouwkavel van circa 9.200 m2 voor vrijstaande woning, gelegen aan de rand van natuurgebied de Hatertse en Overasseltse Vennen.

Omschrijving:
Op Parksesteeg 12 was in het verleden een agrarisch bedrijf gevestigd, inmiddels zijn echter de stallen verdwenen en wordt er op deze plek plaatsgemaakt voor wonen. De voormalige boerderijwoning wordt gesplitst in 2 woningen en daarnaast mag naast de boerderijwoning een nieuwe, vrijstaande woning worden gebouwd op een bijzonder ruime kavel van circa 9.200 m2. De locatie heeft al de bestemming 'Wonen'.

Heerlijk vrij wonen in het groen, eventueel in combinatie met werken aan huis. Het realiseren van praktijk- of kantoorruimte voor aan huis gebonden beroepen of een bed-and-breakfast is namelijk toegestaan op deze lokatie. En hoewel u midden in de natuur woont is de stad Nijmegen toch binnen handbereik: het centrum/de ziekenhuizen/de universiteit bereikt u binnen een kwartier per auto. De A73 (en daarmee de A50) bereikt u binnen enkele autominuten.

Overasselt en omgeving:
Het dorp Overasselt telt ongeveer 3.300 inwoners en is gelegen in de gemeente Heumen. Heumen is een groene gemeente, pal ten zuiden van Nijmegen, grenzend aan zowel Brabant als Limburg. De vier kernen Nederasselt, Overasselt, Malden en Heumen, prachtig gelegen aan de Maas, hebben hun oorspronkelijke karakter grotendeels behouden. Overasselt heeft een supermarkt/bakkerij, een basisschool en een verenigingsgebouw met een groot aanbod aan voorzieningen. Meer voorzieningen vindt u in Malden en uiteraard in Nijmegen.

De Overasseltse en Hatertse Vennen is een bijzonder gebied met glooiende rivierduinen, vele vennen en uitgestrekte heidevelden. Ieder seizoen biedt dit natuurgebied iets bijzonders: de wuivende witte pluimen van veenpluis in juni, de prachtige paarse heide in september of speuren naar diersporen in de winter. In dit gebied leven vele bijzondere en zeldzame planten- en diersoorten. En dat allemaal op loopafstand van de Parksesteeg!

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 9200

DLV Advies

Oostwijk 5
5406 X Uden (Noord-Brabant)
T: 0413-336850
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Parksesteeg in Overasselt?