Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Helft van woonboerderij op een ruim perceel van ruim 3.400 m2, gelegen aan de rand van natuurgebied de Hatertse en Overasseltse Vennen.

Omschrijving:
De woonboerderij bestaat uit een woongedeelte en een stalgedeelte. Het geheel mag echter worden gesplitst waardoor ook in het achterste (stal-)deel een woning kan ontstaan. Samen met de toekomstige eigenaar van het voorste (woon-)gedeelte geeft u dan de woonboerderij opnieuw vorm als een dubbel woonhuis. Het achterste (stal-)deel is momenteel niet ingedeeld en biedt u alle ruimte om uw woonwensen waar te maken. Midden in de natuur wonen maar met de stad Nijmegen binnen handbereik: het centrum/de ziekenhuizen/de universiteit bereikt u binnen een kwartier per auto. De A73 (en daarmee de A50) bereikt u binnen enkele autominuten.

De woonboerderij is gebouwd in 1934 en is opgetrokken uit steen (spouw). Het dak is met pannen gedekt en is met planken onderschoten. De begane grondvloer is gedeeltelijk uitgevoerd in hout en gedeeltelijk in beton, de eerste verdiepingsvloer is uitgevoerd in houten balklaag. De woonboerderij is voorzien van enkele beglazing in houten kozijnen. Er is geen isolatie en geen centrale verwarming aanwezig. Aan de achterzijde van de woonboerderij is een afhang gebouwd, die eventueel geschikt is als garage. Het stalgedeelte is gelegen aan de achterzijde en heeft daarmee een prachtig vrij uitzicht over de weilanden.

Overasselt en omgeving:
Het dorp Overasselt telt ongeveer 3300 inwoners en is gelegen in de gemeente Heumen. Heumen is een groene gemeente, pal ten zuiden van Nijmegen, grenzend aan zowel Brabant als Limburg. De vier kernen Nederasselt, Overasselt, Malden en Heumen, prachtig gelegen aan de Maas, hebben hun oorspronkelijke karakter grotendeels behouden. Overasselt heeft een supermarkt/bakkerij, een basisschool en een verenigingsgebouw met een groot aanbod aan voorzieningen. Meer voorzieningen vindt u in Malden en uiteraard in Nijmegen.

De Overasseltse en Hatertse Vennen is een bijzonder gebied met glooiende rivierduinen, vele vennen en uitgestrekte heidevelden. Ieder seizoen biedt dit natuurgebied iets bijzonders: de wuivende witte pluimen van veenpluis in juni, de prachtige paarse heide in september of speuren naar diersporen in de winter. In dit gebied leven vele bijzondere en zeldzame planten- en diersoorten. En dat allemaal op loopafstand van de Parksesteeg!

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 175
Inhoud woonhuis 650
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 3442
CV ketel combi Ja
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 1934
Aantal slaapkamers 2

DLV Advies

Oostwijk 5
5406 X Uden (Noord-Brabant)
T: 0413-336850
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Parksesteeg in Overasselt?