Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In het midden van de Kastanjelaan staat deze moderne vrijstaande woning met vijf slaapkamers en een ruime garage. De woning is gebouwd in 1993 en beschikt over energielabel A! Het perceel is 325 m² en ligt rondom de woning. Achter de woning bevindt zich een prettige tuin met volop ruimte, aan de voorzijde heeft u de mogelijkheid om twee auto’s op eigen terrein te parkeren. In de aangebouwde garage is reeds een kantoor gerealiseerd, dit kan eventueel uitgebreid worden. De woning is in bijzondere stijl gebouwd waarbij optimaal gebruik is gemaakt van de ruimte op het perceel. De Kastanjelaan is doodlopend, daarom treft u er alleen bestemmingsverkeer, perfect voor kinderen om op straat te spelen!

DOWNLOAD DE BROCHURE VOOR MEER FOTO'S EN INFORMATIE!

Vanaf de Kastanjelaan is de oprit van de woning bereikbaar. De oprit is bijna volledig bestraat en geeft toegang tot de voordeur en de garage. Door de voordeur komt u in de gang van de woning, vanuit hier heeft u toegang tot de woonkamer, de W.C., de meterkast en de trap naar de eerste verdieping.
De gang is erg hoog en licht, dit komt mede door de ramen die bijna tot aan de nok van de ramen reiken.

Via de met roede verdeelde glazen deur komt u in de ruime woonkamer. Direct in oog springt de open haard van geschilderd metselwerk. Rondom de open haard is de zithoek gecreëerd. Door de grote raampartijen is de woonkamer licht en voelt hij ruim. Tevens heeft u zo voldoende verbinding met ‘buiten’. Omdat er op de gehele begane grond vloerverwarming aanwezig is heeft u nergens radiatoren, dit levert extra effectieve woonruimte op.

Via een open doorgang komt u in de keuken, deze bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Het keukenmeubel staat in een hoekopstelling en is uitgerust met zowel losse als inbouw apparatuur. Van belang om te weten is dat de keuken uit 1993 dateert. De keuken heeft een groot venster aan de achterzijde, hierdoor komt voldoende daglicht in de keuken. In de keuken is er voldoende plaats om nog een ruime eettafel te plaatsen, hierdoor ontstaat een ruime en prettige leefkeuken.

Direct achter de keuken bevindt zich de bijkeuken. in de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en droger. In een aparte bergkast bevindt zich de C.V. installatie. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de garage en achtertuin.

De garage ligt naast de woning en is in dezelfde stijl opgetrokken. In de garage is een ruimte gecreëerd die als kantoor in gebruik is. De garage beschikt over drie raampartijen, vloerverwarming, isolatie en een elektrische garagedeur.

Via de open houten trap komt u op de overloop van de eerste verdieping. Vanwege de hoge raampartijen in de vide én de dubbele dakramen is de overloop licht. Vanuit de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de trap naar de tweede verdieping.
Slaapkamer I ligt aan de voorzijde van de woning en kijkt via het venster op de Kastanjelaan. De kamer beschikt over een ruime inbouwkast.
Slaapkamer II en slaapkamer III liggen aan de achterzijde van de woning en hebben via een deur toegang tot het balkon over volle breedte van de woning. Het balkon is afgewerkt met een smeedijzeren hekwerk.

De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, W.C., ligbad en wastafel. Door de vloerverwarming is de badkamer zeer comfortabel, het dakraam zorgt voor voldoende licht en ventilatie.

Via een tweede open trap komt u op de tweede verdieping. Door het plaatsen van dubbele dakramen is er een lichte overloop ontstaan. Op de overloop is onder het knieschot bergruimte gecreëerd.
Op deze verdieping zijn er twee slaapkamers. Beide slaapkamers zijn voorzien van een dakraam en uitstekend geschikt als slaapkamer of kantoorruimte. De ruimtes zijn afgewerkt met vloertegels, de muren en het plafond zijn voorzien van gesauste gipsdelen.

Achter de woning bevindt zich een ruime tuin op het noorden. Door de deels lage bebouwing van het achterhuis is er gedurende de dag en avond voldoende zonlicht in de tuin. Door de volwassen begroeiing en de ruimte tussen de omliggende bebouwing is er voldoende privacy in de tuin. De tuin beschikt over een dubbele achterom, via beide zijde van de woning. Via de linkerzijde komt u achter de garage in de tuin. Hier bevindt zich nog een overkapping/berghok.
Langs de achtergevel bevindt zich een terras waar ruimte genoeg is voor een tuinset. Verder beschikt de tuin over een gazon, gemetselde plantenbakken en diverse volwassen begroeiing. De tuin is afgescheiden door middel van schuttingen en diverse hagen.

 De woning is gebouwd in 2003;
 De meterkast bevindt zich in de gang en beschikt over voldoende groepen en aardlekschakelaars;
 De begane grond vloer en eerste verdieping zijn van beton, de tweede verdieping is van hout;
 De gehele begane grond, inclusief garage, badkamer en overloop zijn voorzien van vloerverwarming;
 De C.V. ketel is van het merk Bosch en dateert uit 2006, in 2016 is de ketel onderhouden;
 Het schoorsteenkanaal is werkend en in ca. 2015 voor het laatste geveegd;
 De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing;
 De begane grond vloer en het dak zijn geïsoleerd;
 Het buitenschilderwerk is medio 2016 uitgevoerd;
 Door lekkage uit het specie zitten er een aantal doffe plekken op het keukenraam aan de achterzijde.

Asperen
De gemeente Lingewaal ( ligt centraal in het land tussen de rivieren de Linge en de Waal en is ontstaan uit samenvoeging van de voormalige gemeenten Asperen, Herwijnen, Heukelum, Vuren en Spijk.
De middeleeuwse ommuring, de waterpoort en de kerktoren bepalen het karakteristieke beeld van de plaats Asperen. Het gehele stadje is omringd met stadsmuren en –wallen.
In de vorige eeuw zijn in het landelijk gebied rond Asperen als onderdeel van de Hollandse Waterlinie een aantal forten aangelegd, zoals het in 1847 gereedgekomen fort Asperen bij de sluis, het fort Diefdijk gelegen aan de spoorlijn bij de gelijknamige dijk en fort Nieuwesteeg aan de weg naar Herwijnen.
In het dorp bevinden zich enkele winkels, een dorpshuis en diverse sportaccommodaties. Het basisonderwijs wordt vertegenwoordigd door twee scholen, voor het voortgezet onderwijs is men op de grotere plaatsen (o.a. Leerdam) in de omgeving aangewezen.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 544
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 84
Garage opp 22
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 325
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 7
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 12
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 28
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2006
Garage aangebouwd Steen
GarageCV verwarmd Ja
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 5
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Mutters Makelaardij

Arend Zeemeringstraat 7
4161CX Heukelum (Gelderland)
T: 0345 616101
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Kastanjelaan in Asperen?