Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

U zoekt rust, ruimte en een karakteristieke rietgedekte woonboerderij? Dan nodigen wij u van harte uit een kijkje te nemen in deze landelijk gelegen woonboerderij. In het buitengebied van het dorp Kerk-Avezaath (gemeente Buren) staat deze woonboerderij met diverse bijgebouwen op een perceel grond van maar liefst 4700 m2. Kerk-Avezaath ligt nabij Tiel en is gunstig gelegen nabij de A15.
Deze woonboerderij kent vele authentieke elementen en bestaat uit meerdere kamers. Via de lange gang met aan beide zijden een kamer en verderop de badkamer, betreedt u de woonkamer met grote haardpartij en bijzondere trapopgang naar de eerste verdieping. De half open keuken is vanuit deze ruimte goed bereikbaar. Aan de achterzijde bevindt zich een riante serre met uitzicht op de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers.
Deze woonboerderij kent bijzonder veel mogelijkheden en is voor diverse doeleinden geschikt. Laat u verrassen en maak snel een afspraak voor een bezichtiging. De huidige eigenaar kan u veel vertellen over de historie van deze bijzondere woonboerderij.
Als extra dient te worden opgemerkt dat het gehele perceel is omheind met Heras hekwerk en er meerdere toegangsmogelijkheden zijn om aan de achterzijde van de boerderij te komen.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 1700
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1700
Woon oppervlakte 158
Inhoud woonhuis 440
Aantal verdiepingen 0

Overige

Perceel oppervlakte 4630
Vrijstaande woning Ja
Aanvaarding opmerking in overleg

De Huizenbemiddelaar Nijmegen

Hoogmeer 2301
6605BW Wijchen (Gelderland)
T: 0246634208
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Woerd in Kerk-Avezaath?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis