Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op korte afstand van het centrum gelegen ruim 4-kamerappartement op de 5e verdieping met zonnig balkon op het westen en berging in de onderbouw. Het vrije uitzicht vanaf het balkon op een groene omgeving, en de ruimte in en om het appartementencomplex zal veel mensen aanspreken. Het appartement is door de aanwezige lift geschikt voor jong en oud. De ligging nabij winkels, scholen en uitvalswegen is ook ideaal. Goede parkeermogelijkheden nabij het appartement.

Bij dit complex is onlangs groot onderhoud uitgevoerd aan de buitenzijde, zoals o.a. buitenschilderwerk, vervanging van dubbele beglazing en isolerende voorzieningen. Tevens is het appartement zelf recentelijk flink onderhanden genomen door de WSN. Het appartement is opgeknapt en alle wanden zijn wit geschilderd en behang-klaar gemaakt. Ook zijn alle kozijnen en deuren in de witte grondverf gezet.

Indeling: Verzorgde, afgesloten entree met elektrische schuifdeur, bellenplateau, brievenbussen, liftinstallatie en berging.

5e Verdieping: Entree/hal met garderobekast en toegang tot de eenvoudige dichte keuken. De woonkamer met vrij uitzicht en veel lichtinval geeft toegang tot de keuken, het balkon en de tussenhal. Vanuit de tussenhal met vaste kast en meterkast, zijn de 3 slaapkamers (waarvan één met vaste kasten en één met toegang tot balkon), de badkamer met douche en wastafel en het toilet met fonteintje te bereiken. Bijzonderheden: - Bouwjaar 1972 - Woonoppervlakte 90 m² - Ruime woonkamer met toegang tot balkon - 3 Slaapkamers - Balkon op het westen - Dubbele beglazing - Gezonde en actieve VvE - Servicekosten ca € 170,64 per maand. - Voorschot stookkosten ca € 77,77 per maand - De eigendomsoverdracht vindt plaats bij Notariaat Van Der Weij te Nijkerk

Deze woning wordt aangeboden namens Woningstichting Nijkerk (WSN) tegen de volgende voorwaarden: • Huurders van WSN die uiterlijk op donderdag 21 maart 2019 reageren, krijgen voorrang om de woning te kopen. Als er meer huurders reageren, heeft de kandidaat-koper die het langst in zijn huidige huurhuis woont voorrang. • Bezichtigingen worden pas ná donderdag 21 maart 2019, de sluitingsdatum van de inschrijfperiode gepland. • Inschrijfformulieren en informatie zijn verkrijgbaar bij Zijlstra Era Makelaardij. • Alle eigendomsoverdrachten vinden plaats bij Notariaat Van Der Weij te Nijkerk • Het voordeel van overdrachtsbelasting is voor verkoper • Zelfbewoningsplicht van 2 jaar.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 240

Overige

Show with reservation -1

Zijlstra ERA Makelaardij

Brede Beek 22
3861BD Nijkerk (Gelderland)
T: 033 - 245 33 23
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Van Oldenbarneveltstraat in Nijkerk?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis