Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een instap klaar appartement met een fantastisch uitzicht over Apeldoorn? Dan bet u aan het juiste adres:
Fraai 2-kamer appartement met afgesloten serre/balkon gelegen op de 11e verdieping van appartementencomplex 'Lindenhove' gesitueerd aan de fraaie “Koninklijke” Loolaan in Apeldoorn. Appartementengebouw ‘Lindenhove’ is voorzien van een afgesloten en beveiligde entree en drie liftinstallaties. In de centrale hal bevinden zich de brievenbussen en een gezellige zithoek. Op de bovenste verdieping treft men een recreatiezaal aan.
De VVE is actief en financieel gezond. Het appartementencomplex is aan de binnenzijde reeds volledig gemoderniseerd. De volledige renovatie en isolatie van de buitenzijde zit in de afrondende fase. Hierbij worden er onder meer nieuwe kozijnen met isolerende beglazing geplaatst met nieuwe gevelbekleding. Ook worden de aanwezige balkons vergroot en voorzien van glazen schuifwanden. Tevens is er de ambitie om een energie-neutraal complex te realiseren, nieuwe en moderne installaties in combinatie met een gezonder binnenklimaat zonder dat dit tot verhoging zal leiden van de servicekosten.
Indeling
Het appartement is voorzien van een straatgerichte woonkamer met fraaie laminaatvloer met daarnaast een ruime slaapkamer en het aangrenzende balkon/serre. Het balkon is gesitueerd op het oosten en bereikbaar vanuit de woonkamer. Beide bieden een bijzonder fraai uitzicht en veel lichtinval. Daarnaast is het appartement voorzien van een separaat toilet, een gemoderniseerde badkamer met badkamermeubel en wasmachine aansluiting en een lichte eigentijdse keuken voorzien van inbouwapparatuur en de hal met de voordeur.
Appartementencomplex
Er is een technische dienst die tegen betaling werkzaamheden verricht. Tevens bevinden zich in het gebouw een kapper, een schoonheidsspecialiste, pedicure, fitnessruimte en atelier. Er kunnen logeerkamers per nacht worden gehuurd voor overblijvende gasten.
In de onderbouw bevindt zich de eigen berging en een fietsenstalling. De auto kan geparkeerd worden op het parkeerdek voor het gebouw. Er zijn diverse afval verzamelpunten. De kosten hiervoor zijn opgenomen in de servicekosten.
De “Koninklijke” Loolaan is gesitueerd in het centrum van Apeldoorn. In de directe nabijheid van schouwburg Orpheus, de Grote Kerk, Paleis het Loo en de binnenstad. De verbindingen met het openbaar vervoer zijn gunstig en schuin voor het appartementengebouw gelegen.
Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte 75 m2
• Servicekosten € 457,- per maand inclusief stookkosten en water verbruik
• Aanvaarding in overleg

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement, portiekwoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 75
Inhoud woonhuis 190

Overige

iBlue Makelaars

Krijn Taconiskade 440
1087HW Amsterdam (Noord-Holland)
T: 088 7007007
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Loolaan in Apeldoorn?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis