Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Sfeervolle woning met mogelijkheden

Deze vrijstaande Karakteristieke woning werd gebouwd omstreeks 1920. In de afgelopen jaren hebben de huidige eigenaren een flinke start gemaakt met de renovatie. De woning heeft een diepe achtertuin met een inrit aan het eind van het perceel, perceeloppervlakte bedraagt 610 m².

De indeling is als volgt: Nieuwe entree gerealiseerd aan de linkerzijde van de woning, sfeervolle woonkamer, aparte eetkamer met erker en een schouw welke is voorzien van een AGA fornuis, eenvoudige keuken, aparte wasruimte en een berging.

Vanuit de entree toegang naar de extra slaapkamer op de begane grond en naar de badkamer met douche, wandcloset en wastafel (2016). De ruimte onder de trap is bergruimte.

1e verdieping: bereikbaar middels een nieuwe trapopgang, ruime overloop, verzorgde slaapkamer aan de voorzijde van de gevel, open toegang naar de 2e badkamer, dit is een moderne badkamer met bad, inloopdouche, wandcloset en wastafel. De badkamer heeft een dakkapel.

Zolderberging: boven de keuken, middels vlizotrap bereikbaar. Tuinhuis: van hout, op stenen voet. Schuur: oude schuur, van betonelementen met golfplaten dakbedekking.

Bijzonderheden: • Inhoud woning ca. 365 m³ • Woonoppervlakte ca. 94 m² • C.v. aangelegd in 2011 • Combi ketel Vaillant 2011 • Twee nieuwe badkamers gerealiseerd • Dak verbeterd en geïsoleerd • Nieuwe dakkapel gerealiseerd

Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 365

Overige

Perceel oppervlakte 610

Wormgoor ERA Makelaardij b.v. - Eibergen

Grotestraat 32
7151BD Eibergen (Gelderland)
T: 0545 - 47 50 75
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Borculoseweg in Neede?