Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Royaal, landelijk en vrij gelegen kavel bestemd voor nieuwbouw, herbouw of renovatie!

Dit perceel betreft eigen grond aan de Stokvisweg 13 te Culemborg en is gelegen aan een rustige landweg nabij Culemborg, Utrecht en Den Bosch. In totaal betreft het kavel maar liefst 2.280 m2 grond bij de woning, bijgebouwen, boomgaard en het toegangspad.

Deze locatie met volop mogelijkheden is in het buitengebied met goede uitvalswegen naar de snelwegen A2 en A15 fantastisch, vrij en centraal gelegen. Binnen circa 5 min staat u tevens in het centrum van Culemborg met alle gewenste voorzieningen die daar bij horen. Ook Utrecht en Den Bosch bevinden zich binnen handbereik. Op dit kavel mag u uw eigen droomhuis ontwikkelen of kunt u de bestaande opstal renoveren. In combinatie met bijgebouw kunt u dit kavel optimaal gebruiken voor bijvoorbeeld uw hobby. De bestemming is wonen i.c.m. agrarisch.

Dit perceel biedt een grote mate van vrijheid door de prachtige en vrije ligging. Een mooie kans om te wonen op een fraaie locatie in het buitengebied en toch niet afgesloten van de buitenwereld te zijn, een ideale combinatie dus!

U kunt hier naar eigen inzicht een fantastisch huis realiseren waarbij u uw creativiteit en fantasie de vrij ruimte kan geven! De grootte van uw woning, het ontwerp en de indeling kunt u (binnen de mogelijkheden) zelf bepalen. Laat dit kavel uw droomlocatie worden.

Op dit perceel zijn de oude opstallen nog aanwezig. Renovatie, ontwikkeling en het bouwrijp van de grond maken is aan koper.

Kenmerken:

Vraagprijs: 289.500,-- euro k.k.
Oplevering in overleg
Oppervlakte totale perceel 2.280 m2
Bestemming wonen en agrarisch


Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 2280

Mutters Makelaardij Vianen

Keizerstraat 4
4132BA Vianen (Utrecht)
T: 0347 343543
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Stokvisweg in Culemborg?