Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Twee goed onderhouden vrijstaande woningen met een weids landelijk uitzicht op een perceel van 00.98.60 ha. De ideale combinatie voor familiair samenwonen met behoud van eigen privacy. Bestemmingswijziging mogelijk!

De locatie
Deze vrijstaande woningen liggen in het buitengebied van Maurik, midden in de Betuwe. Deze streek staat bekend om zijn lieflijke dorpjes en fruitteelt binnen het Rivierenland van de Neder-Rijn en de Waal. De provinciale weg N320 is zeer nabij gelegen.

Urenlang wandelen of fietsen over pittoreske dijken en langs boomgaarden vol bloesem of fruit, struinen door uiterwaarden en volop recreëren op en aan het water. Het Gelderse Rivierenland heeft veel te bieden: gezellige dorpjes, karakteristieke winkelsteden en een breed aanbod van restaurants en musea. Voor uw schoolgaande kinderen is er een ruime keuze aan basis- en middelbare scholen in de nabije omgeving. Kortom: Rivierenland steelt uw hart!

De woning Tielsestraat 71
Dit betreft de oorspronkelijke woning op deze locatie, gebouwd in 1953 en in 2003 gerenoveerd. De lichte en moderne uitstraling typeert deze woning met een inhoud van 575 m3. De woning heeft een geïsoleerd dak gedekt met geglazuurde pannen en is CV verwarmd.

Begane grond
Via de entree met een ruime vaste bergkast heeft u toegang tot de woonkamer, de badkamer, de hobbykamer en de keuken. Een gezellige houtkachel siert de woonkamer. De vele raampartijen in de woonkamer vallen op: zij creëren een prachtig uitzicht over de landerijen en maken veel lichtinval mogelijk.
De keuken (jaren ’90) heeft veel bergruimte en biedt zelfs de mogelijkheid voor het plaatsen van een eettafel. De keuken is voorzien van een massief keukenblad met koelkast, combi-oven en 5-pits kooktoestel. De badkamer is ingericht met een douche, een bad, badkamermeubel, hangend toilet en een radiator.

Verdieping
Naast de overloop en bergruimte zijn hier nog vier slaapkamers gesitueerd. Via een vlizotrap is de vliering bereikbaar.

Al met al heeft u een prima mogelijkheid gelijkvloers te wonen.
Onder de woning is nog een kleine bergkelder van circa 10 m3 aanwezig.

De woning Tielsestraat 73
Deze woning, welke in dezelfde stijl is gebouwd als de buurwoning op nummer 71, heeft een bouwjaar van 1999 en een inhoud van 553 m3. De woning heeft geïsoleerde spouwmuren, betonnen vloeren (kanaalplaat) en hardhouten kozijnen voorzien van dubbel glas. De ramen op de benedenverdieping zijn voorzien van extra sloten. De binnenmuren zijn gemetseld en de woning is geschikt voor het aansluiten van een centraal stofzuigsysteem. Een CV ketel van 1999 verwarmt de woning.

Begane grond
In de hal treft u de toiletruimte en een hardhouten trap naar de verdieping. De zeer ruime L-vormige woonkamer met plavuizen waarin u diverse zithoeken kunt creëren, staat in gezellige verbinding met de keuken. In de woonkamer is recentelijk een houtkachel geplaatst. De plavuizen vloer beneden is voorzien van vloerverwarming, evenals de badkamervloer op de verdieping. In de keuken met openslaande deuren kookt u op een inductiekookplaat van Bosch. Verder is een afzuigkap, vaatwasser en magnetron aanwezig. Via de keuken en buitenom is de bijkeuken te benaderen.

Verdieping
Naast de overloop zijn hier drie slaapkamers en een badkamer gesitueerd. De ruime ouderslaapkamer met tv-aansluiting is eventueel op te delen in twee kleinere slaapkamers. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, een badkamermeubel en toilet. Via een vlizotrap is de vliering bereikbaar.

De loods
Aan de achterzijde van de woningen is een loods geplaatst met een vloeroppervlakte van 500 m2, op dit moment in gebruik als stalling voor caravans, campers en boten. Aan de voorzijde van de schuur is nog een werkplaats gesitueerd. De loods is in 1997 gerealiseerd met gemetselde ondermuren en damwandprofielplaten. De muurplaathoogte is 5 meter, de nok 8,10 meter. Aan de binnenzijde heeft de loods een gevlinderde betonvloer en is voorzien van TL verlichting en krachtstroom. Twee elektrische overheaddeuren van 4 x 4,30 meter met afstandsbediening bieden optimaal gebruiksgemak.

Overig
De bestemming van dit object is op dit moment nog ‘Bedrijf beperkt’ met een aanduiding voor Caravan-botenopslag, tevens fruitopslag. Middels een bestemmingsplanwijziging kunt u de bestemming, mits u voldoet aan bepaalde voorwaarden, omzetten naar bestemming ‘Wonen’.

De voorwaarden treft u hieronder aan:
- Bij sloop van voormalige bedrijfsgebouwen mag een bouwwerk bijbehorend aan de woning maximaal 200 m2 per woning bedragen.
- U bent bereid om de bijbehorende bouwwerken voor wat betreft hoogte terug te brengen naar maximaal 7 meter nokhoogte en 3 meter goothoogte.
- Het verzoek moet voldoen aan een goede ruimtelijke ordening. Houdt u rekening met in acht te nemen spuitzones met een vaste afstand van 50 meter tot de agrarische gronden waar teelt van (fruit)bomen kan plaatsvinden. U dient overeenkomsten te overleggen waaruit blijkt dat omliggende grondeigenaren akkoord zijn met het opnemen van deze teeltvrije zone (vanaf 50 meter waar de woonbestemming begint).

Circa 6.691 m2 van het perceel is ingericht als boomkwekerijgrond. Het bouwblok bedraagt 975 m2.

Houdt u verder rekening met enkele details (twee deuren) waarin asbest is verwerkt.

Verdere aanwezige voorzieningen: waterput, zinkput, gierkelder en septic tank.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1953
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1953
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 575
Aantal verdiepingen 2

Overige

CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 9860
CV ketel combi Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 4

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Rentekorting op je ASN Hypotheek met ASN Duurzaam Wonen?
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Tielsestraat in Maurik?

Aangeboden door:

AgriTeam MidNed B.V.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Check hier