Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een super grote hoekwoning. Wil jij nieuwbouw? Wil jij een garage / berging die gelijk in steen wordt uitgevoerd en die vanuit de woonkamer te bereiken is? Wil jij dat er binnen drie maanden na het tekenen van de overeenkomst gestart wordt met de bouw? Wil jij ook nog eens super centraal wonen nabij het centrum, sportvelden en het zwembad? Wil jij een woning die standaard een buitenmaat heeft van 10 meter lang en 6 meer breed? Lees dan snel verder.

Aan de Wilgenhof in Scherpenzeel komt op een kleine inbreidingslocatie een grote hoekwoning beschikbaar. De rechter hoekwoning hebben wij nog beschikbaar en het komt in een rijtje van drie woningen te liggen. Waar vaak vanuit de nieuwbouw een hoekwoning uitgebouwed dient te worden is dat hier niet nodig. Daarbij heb je ook nog eens het voordeel dat ook op de verdieping en op de zolder de woning ook deze afmetingen heeft. Hierdoor zijn er geen kleine kamers, heb je een grote badkamer en is de zolder zeer ruim te noemen. De woning krijgt de beschikking een eigen lucht warmtepomp en PV-panelen. Super energie zuinig dus.

De indeling van de woning is lekker traditioneel en dus praktisch. Via de entree kom je in de hal met de meterkast, het toilet en de trap naar de eerste verdieping. Loop je rechtdoor dan kom je in de grote woonkamer met trapkast, openslaande deuren en een open keuken die op diverse manier in te delen is. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en de keuken aan de voorzijde.

Op de eerste verdieping is er een overloop met toegang naar drie royale slaapkamers. Voor het sanitair is een stelpost van € 2.000,- opgenomen (ook dat is royaler dan bij standaard nieuwbouw) Ook voor het tegelwerk is een prima stelpost opgenomen. De badkamer is nog vrij in te delen. Op de tweede verdieping is er nu een grote open zolder. Uiteraard kan er gekozen worden voor een indeling met één of twee slaapkamers.

De tuin is op het westen gelegen en is via een achterom bereikbaar. De garage / berging zit aan het huis vast en is circa 15m² en wordt opgemetseld. Kortom wil jij een mooie grote hoekwoning op een leuke inbreidingslocatie. Wil jij een degelijk gebouwde hoekwoning. Wil jij korte lijntjes met de Scherpenzeelse aannemer Osnabrugge? Bel dan snel voor een optie op deze woning.


Entree, hal, toilet, meterkast, woonkamer, keuken

Overloop, drie slaapkamers, badkamer

Ruime open zolder

Royale tuin op het westen

Start bouw drie maanden na overeenkomst
Vrij op naam
Bouwbedrijf Osnabrugge
Energie zuinig
Eigen hete lucht warmtepomp
Royale woning

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 551
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Dwarskap
Garage opp 15.36
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 249
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Luxe
Garage aangebouwd Steen
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Ligging achtertuin west Ja
Mechanische ventilatie Ja

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Rentekorting op je ASN Hypotheek met ASN Duurzaam Wonen?
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Wilgenhof in Scherpenzeel?

Aangeboden door:

T&A Van Es Makelaardij

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Check hier