Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Woon-/bedrijfspand met ondergrond, erf en tuin met diverse mogelijkheden voor een brede doelgroep. Het pand ligt aan de Deken Nijkampstraat, pal tegen het centrum van Ulft aan, is daardoor strategisch gelegen en te zien als een verstandige aankoopmogelijkheid voor u. Veranderingen op de begane grond en op de 1e verdieping zijn mogelijk. Parkeren op eigen terrein voor meerdere auto's. Woonoppervlak: ± 177 m2. Bedrijfsgedeelte: ± 215 m2.

Indeling woongedeelte: Entree; woonkamer; eetkamer; keuken; entree/hal achterzijde en toilet.
Indeling bedrijfsgedeelte: Winkel; kantoor; bakkerij; opslagruimte; aan- en afvoer- c.q. laad- en losruimte; toilet; tussenhal en toilet.

Indeling: Overloop; 4 slaapkamers; badkamer en veel bergruimtes met mogelijkheden er meerdere vertrekken c.q. een andere indeling van deze verdieping te maken.

Indeling: Zolderruimte.

Door de ontwikkelingen in het centrum van Ulft zijn er voor diegenen die dicht bij het centum van deze mooie plaats een zeer ruime woning of een combinatie van wonen en werken in hetzelfde pand willen realiseren, uitstekende mogelijkheden om voor een schappelijke prijs de droom te realiseren die je altijd al hebt gehad.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige

Overige

In overleg Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige

Overige

In overleg Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Vreeman Makelaardij