Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Alle kavels die in De Kersenbuurt te koop worden aangeboden zijn ruim en liggen mooi landelijk.

De Kersenbuurt wordt als eerste fase ontwikkeld binnen het projectgebied van Kerkdriel Noord. Hier zijn verschillende soorten woningen gerealiseerd. Aan de noord- en de zuidrand zijn mogelijkheden voor het bouwen van uw eigen woning in een dorpse sfeer. Het (beeldkwaliteits)thema voor deze buurt is "Wonen in een kleurrijk dorp". Iedere straat is anders, met veel ruimte voor groen en water. De naam Kersenbuurt en de straatnamen zijn afgeleid van het voormalige grondgebruik. In de tijd dat deze grond nog in gebruik was als agrarisch grondgebied werden hier veel kersen verbouwd. 

Een vrijstaande woning bouwen op deze bouwkavel behoort ook tot de mogelijkheden, zie kavelpaspoort 2.

Kavel a7 (vrijstaand) 1033 m2 € 407.477,18
Kavel a7 (tweekapper west) 557 m2 € 219.714,22
Kavel a7 (tweekapper oost) 476 m2 € 187.762,96Ligging: 

Kerkdriel heeft een centrale ligging in Nederland waardoor het goed bereikbaar en toegankelijk is. Dit wordt mogelijk gemaakt door de ontsluiting via een van de belangrijkste verkeersaders in Nederland, de A2. Ook de nabijgelegen treinstations Zaltbommel en 's-Hertogenbosch zorgen ervoor dat u vanaf deze centrale plaats in Nederland overal kunt komen. In de gemeente Maasdriel zijn veel voorzieningen op het gebied van sport, recreatie en educatie. Een groot aantal hiervan bevindt zich in Kerkdriel omdat dit het grootste dorp is van de gemeente. Kinderen hoeven niet ver te fietsen voor schoolvoorzieningen. Er is een uitstekend aanbod van zowel openbare als bijzondere basisscholen. Voor het voortgezet onderwijs gaan de kinderen naar het nabijgelegen 's-Hertogenbosch of Zaltbommel.

De vrije kavels bevinden zich vooral aan de Veersteeg en de Hoorzik. De kavels zijn per direct uitgeefbaar en worden verkocht in bouwrijpe staat. De grondprijs is € 326,- p/m² exclusief btw (€ 394,46 p/m² inclusief btw). De vermelde prijzen zijn op basis van kosten koper en de grondprijzenbrief uit 2019. Elk jaar wordt de grondprijzenbrief opnieuw vastgesteld. Aan deze opgave kunnen geen rechten worden ontleend. Bij de inmeting van een perceel kunnen de werkelijke maten afwijken.

De Hypotheker logo

Bereken je maandlasten van dit huis

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond
Aantal kamers 0

Woningdetails

Aantal verdiepingen 0

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Woontype Bouwgrond
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 0
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 0
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Veersteeg in Kerkdriel?

Aangeboden door:

Nieuwdorp Makelaardij