Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een prachtige locatie, gelegen aan de rand van de Valkeniersbossen en de Seelbeek , bieden wij u deze helft van een dubbel woonhuis met garage aan. De woning is gelegen aan een rustig en kindvriendelijk hofje. De ligging van de woning is ideaal voor natuurliefhebbers.

Heveadorp is als dorp ontstaan als arbeidersdorp voor de modelboerderij ''Huis ter Aa'' van dhr. Scheffer.
Het dorp ligt in het dal van de Seelbeek. Dit dal ligt in de stuwwal die de zuidgrens van de Veluwe vormt. Vanaf de stuwwal ten oosten van Heveadorp bevinden zich de Valkeniersbossen en de Westerbouwing. Op de stuwwal ten westen van Heveadorp bevindt zich het Duno landgoed met de bekende Hunnenschans. In de uiterwaard ten westen van Heveadorp bevindt zich het Kasteel Doorwerth. Scheffer was eind 1908 eigenaar van alle bossen en uiterwaarden tussen de Westerbouwing in het oosten en de Boersberg in het westen. De bossen lijkt Scheffer met name te hebben gekocht in de hoop deze ooit in kleinere landgoederen te kunnen splitsen en verkopen. De uitgestrekte uiterwaarden had Scheffer nodig voor zijn grootste project, waaraan hij sinds ongeveer 1904 had gewerkt: de modelboerderij “Het Huis ter Aa”.
Ten noorden van Heveadorp ligt het centrum van Doorwerth. In Doorwerth kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen, op de fiets bent u binnen 10 minuten in het prachtige Oosterbeek met diverse winkels. De steden in de omgeving, Arnhem, Wageningen en Ede zijn in 15 minuten met de auto bereikbaar, maar ook middels de reguliere fietspaden en binnenkort de snelfietsroutes. Naast de faciliteiten die Doorwerth en Oosterbeek bieden, bieden de steden in de omgeving alles voor uw overige wensen.

Indeling:

U komt binnen in een ruime en lichte hal, deze geeft toegang tot het separaat toilet en tot de keuken welke in open verbinding staat met de ruime en lichte woonkamer. De woonkamer is een mooie grote ruimte met een erker aan de voorzijde. De achterzijde heeft een schuifpui en geeft toegang tot een prachtige glazen serre en deze biedt doorgang naar de tuin. De keuken beschikt over divers inbouwapparatuur en een keukeneiland. De keuken biedt doorgang naar de bijkeuken welke beschikt over een wasmachine aansluiting. Vanuit de bijkeuken kunt u in de grote garage komen.

Middels de trap in de hal komt u op de eerste verdieping welke veel licht biedt. Op deze verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, de badkamer welke beschikt over een vaste wastafel, een inloopdouche en een ligbad. Ook vindt u op deze verdieping een separaat aquaclean toilet van het merk Geberit.

Middels de vaste trap op de eerste verdieping komt u op de tweede verdieping die door de raampartijen ook zeer licht is. Tevens vindt u hier een vierde slaapkamer.

De Hypotheker logo

Bereken je maandlasten van dit huis

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1998
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 175
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 243
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 4
Show with reservation -1
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Valckeniershof in Heveadorp?

Aangeboden door:

De Geldersche Makelaar B.V